Middagsmenyer

Middagsmeny

Det är en självklarhet för oss att ta väl hand om alla våra gäster. Är du fiskälskare, vegetarian eller har någon allergi eller specialkost? I dessa fall kan vi anpassa menyerna!

Vi reserverar oss för eventuella mindre råvarujusteringar då vi endast arbetar med färska svenska närproducerade råvaror.

För att kockarna på bästa sätt kunna planera med råvaror ber vi våra inbokade gäster att i största möjliga mån förbeställa sin måltid.

Meddela gärna eventuella allergier till oss, så anpassar vi menyn för er.

Köksmästarens supé

Köksmästarens köttmeny

Serveras måndag, onsdag, fredag och söndag från 18:00 fram till 27 november. 

Fläsksida
Fläsksida med örter och svamp. Serveras i en svampbuljong med märgsmör och surdeg

Älg
Älginnanlår serveras med potatiskaka, rostad vitlök, svartvinbärsås, svamp och timjan

Kastanjer
Brynt smörglass med äpple serveras på en kastanjekaka med karamelliserade kastanjer och äppelkräm

Köksmästarens fiskmeny

Serveras tisdag, torsdag och lördag från 18:00 fram till 27 november. 

Mussla
Blåmusselsoppa med pilgrimsmussla, kål, cidervinäger och rostad rapsolja

Kummel
Bakad kummel med havskräftskum, regnbågsrom, gurka och fänkål. Serveras med mandelpotatiskräm

Ostkaka
Ostkaka med getost serveras med hjortron- och havtornsylt, mandel, havssalt och yoghurtkräm

Köksmästarens veg-meny

Serveras alla dagar i veckan fram till 27 november. 

Ärtsoppa
Grön ärtsoppa med champagne, kålrot, surdeg och sjökorall

Svamp och tomat
Variation på svamp och tomater. Serveras med durum och lagrad hårdost från hagarnas mejeri

Kvällens dessert
Desserten till denna meny är densamma som på kvällens trerätters, dem presenteras i menyerna här bredvid.