fbpx

Slå dig ner i vårt skafferi

Restaurang ÄNG utforskar det lokala landskapet tillsammans med jägare, fiskare och odlare. Menyn förändras i takt med växtsäsong, skörd och årstidernas egen karaktär. Filip Gemzell leder det kreativa arbetet och tillsammans med sina kollegor presenterar han en spännande avsmakningsmeny, med ekologiska och hantverksmässiga drycker.

 

LÄS MER

Filip Gemzell, köksmästare

Efter några år i London och på Svalbard har Filip Gemzell slagit sig ner i Halland. Här har han lärt känna de lokala jägarna, fiskarna och odlarna som delar hans filosofi kring hållbarhet, ekologisk odling och lokal mat. Samarbeten och relationer som föder nya tankar, inspiration och smakkombinationer från landskapet.

RESTAURANGANG.SE

Öppettider

Torsdag – söndag med sittningstider mellan 18:30 – 20:30

Avsmakningsmeny 1200:-
Dryckespaketet till Avsmakningsmeny 850:-

Vårt dryckespaket består av utvald hantverksmässig och ekologisk dryck med närhet till Halland, bland annat från egen produktion, samt viner från övriga Europa som matchar våra egna odlingskriterier på Ästad Vingård.​

Vi har även alternativa dryckespaket, exempelvis med öl från närliggande bryggerier, samt ett alkoholfritt paket där merparten av dryckerna består av ÄNGs egenproducerade drycker.

Boka bord

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan för bordsbokning hos oss via kontaktformuläret nedan eller på telefonnummer 0340-460 61.

  • ev. allergier, födelsedagsfirande eller annan info som kan vara bra för oss att veta om