fbpx

Slå dig ner i vårt skafferi

På Restaurang ÄNG utforskar vi det lokala landskapet tillsammans med jägare, fiskare och odlare. Menyn förändras i takt med växtsäsong, skörd och årstidernas egen karaktär. Filip Gemzell leder det kreativa arbetet och tillsammans med sina kollegor presenterar han en spännande avsmakningsmeny, med ekologiska och hantverksmässiga drycker.

Filip Gemzell, köksmästare

Efter några år i London och på Svalbard har Filip Gemzell hittat sitt nya hem i Halland. Här får han chansen att lära känna de lokala jägarna, fiskarna och odlarna som delar hans filosofi kring hållbarhet, ekologisk odling och lokal mat. Djupa samarbeten och nära relationer som föder nya tankar, inspiration och smakkombinationer från landskapet.

RESTAURANGANG.SE

Öppettider

Torsdag – söndag med sittningstider mellan 18:30 – 20:30

Avsmakningsmeny 1200:-
Dryckespaketet till Avsmakningsmeny 850:-

Vårt dryckespaket består av väl vald hantverksmässig och ekologisk dryck med närhet till Halland, bland annat från egen produktion samt vin från övriga europa som matchar våra egna odlingskriterier på Ästad Vingård.​

Valbart är även ett dryckespaket som är genomgående med öl från närliggande bryggerier alternativt ett alkoholfritt paket där merparten av dryckerna består av ÄNG’s egna produkter.

Boka bord

Välkommen att boka bord hos oss via kontaktformuläret nedan eller på telefonnummer 0340-460 61.

  • ev. allergier, födelsedagsfirande eller annan info som kan vara bra för oss att veta om