fbpx

Våra Restauranger

Vi serverar med stolthet rätter som tillagats med säsongens bästa råvaror. Gärna ekologiska och närproducerade från odlare i trakten. Frukost, lunch och middag tillagas och serveras med samma höga ambition.

Vi har öppet alla dagar i veckan, men ring gärna för bordsbokning.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Separerade bord med gott om utrymme. Max 8 personer vid varje bord. Större sällskap sprids ut på flera bord. Allt för att göra din vistelse så säker som möjligt.

 

Restaurang ÄNG

På Restaurang ÄNG serveras en avsmakningsmeny med det bästa från närliggande skogar, ängar, vatten och gårdar. Här står smak och hållbarhet i fokus, och restaurangen har även en KRAV-märkt grönsaksodling alldeles runt knuten. Menyn förändras i harmoni med säsongen och följer de skiftande årstiderna.

Öppettider

Avsmakningsmeny: Torsdagar – Söndagar med sittningstider mellan 18:30 – 20:30

Läs mer om restaurang ÄNG här:

RESTAURANG ÄNG

Restaurang Logen

Restaurang Logen är vår första restaurang vars grundvärderingar är det lantligt rustika och charmigt genuina med kvalité i fokus. Vår köksmästare Caroline Salminen tar vara på det bästa från halland för att laga vår tagning på svensk husmanskost. I restaurang Logen serveras vår stora frukost, härliga lyxlunch och vår smakliga gårdsmeny.

Öppettider

Frukost: Vardagar mellan 07:30 – 10:30 & helger 08:00 – 10:30
Lunch: Vardagar mellan 12:00 – 14:00 & helger 12:00 – 14:30
Gårdsmeny: Alla dagar mellan 16:30 – 20:00
Kaffe och något sött: 12:00 – 16:00.

Läs mer om Caroline och restaurang Logen här:

RESTUARANG LOGEN

Boka bord

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan för bordsbokning hos oss via kontaktformuläret nedan eller på telefonnummer 0340-460 61.

  • ev. allergier, födelsedagsfirande eller annan info som kan vara bra för oss att veta om