fbpx

Härlig söndagsbrunch 

Här i Ästad Vingårds restaurang Logen dukar vi varje söndag upp en dignande brunchbuffé, som en riktigt lyxig start på dagen för dig som kanske tagit lite välförtjänt sovmorgon – eller bara är sugen på en riktigt god måltid!

I vår härliga söndagsbrunch hittar du allt från varmt lagade rätter till fräscha sallader, färskt bröd, kaffe och godsaker – alltsammans mycket vällagat och av noggrant utvalda råvaror efter vad säsongen bjuder. Ger en garanterat perfekt start på dagen – helt i din egen takt.

Öppettider:
Söndagar 12:00 – 15:00.

Priser:
Söndagsbrunch vuxen 245:-
Söndagsbrunch barn (3 – 12 år) 125:-

Kombinera den bästa av frukostar med den bästa av luncher – och du hamnar på brunch här hos oss på Ästad. Varmt välkommen!

Brunch på Ästad Vingård

Boka brunch hos oss!

Brunchen serveras från kl 12:00 alla söndagar. Under röda dagar som infaller mitt i veckan erbjuds istället vår vällagade lunchmeny som du kan kolla in här!

Boka in lite egentid vid ett av våra brunchbord redan nu, antingen via formuläret här nedan eller via mail.
Du är förstås även välkommen att ringa oss för att boka direkt: 0340-460 61

Ge bort en brunch!

Svårt att bestämma dig för en present? Med ett presentkort hos oss på Ästad Vingård kan den firade helt själv välja att gå på spa, vinprovning, eller ta del av vår lyxiga brunch som dukas upp varje söndag.

Perfekt present till den som behöver lite välsmakande vardagslyx!

Kombinera spa med söndagsbrunch

Kanske vill ni toppa ert inspirerande spabesök i vårt Sinnenas Spa med övernattning och en härlig måltid morgonen därpå – precis vid den tid som passar er? Avkoppling och påfyllning av energi när den är som bäst.

Spa + brunch = fulländad helg!

KOM TILL VÅR RESTAURANG

Välkommen att boka bord hos oss via kontaktformuläret nedan eller på telefonnummer 0340-460 61.

  • ev. allergier, födelsedagsfirande eller annan info som kan vara bra för oss att veta om