fbpx

Istället för julbord

Välkommen till julen på Ästad Vingård – helt fri från stress och julbordens långa köer. Här hinner ni umgås och får äta gott tillsammans innan julens lediga dagar. Välj mellan vår halländska avsmakningsmeny på restaurang ÄNG eller vår 4-rätters vintermiddag på restaurang Logen. Sinnenas Spa står öppet varje eftermiddag för den som vill ta in gårdens vinterlugn och doppa sig före middagen.

Ta plats i Hallands skafferi

Hela hösten har Filip Gemzell och kollegorna på restaurang ÄNG skördat, lagt in och förberett vad som ska bli vinterns smakfulla serveringar. Här serveras en meny som består av ett flertal mindra serveringar i en avsmakningsmeny med det bästa som den halländska hösten och vintern har att erbjuda. Lokal och kreativ matlagning som tar dig på en resa genom landskapets gårdar, skogar, ängar och vatten.

Reducerad Avsmakningsmeny 1000:-
Avsmakningsmeny 1200:-

RESTAURANG ÄNG

Vintermiddag på Logen

Restaurang Logen har klätts i vinterskrud och står redo för julen. Här slipper ni julbordens långa köer och får istället mer tid över att njuta av maten och sällskapet. Kökschef Caroline Salminen har komponerat en 4-rätters vintermiddag, inspirerad av december och vår lantliga miljö, med traditionella råvaror och spännande smaker. På dryckeslistan finns självklart goda viner,  spännande öl och cider samt alkoholfria alternativ.

Gårdsmeny 545:-

RESTAURANG LOGEN

Bild på logen och julbrunch
UNdervattensbastun in vinterskrud

Ett dopp före middagen?

Hoppa över dopp i grytan år. Ett dopp i Sinnenas Spa är så mycket härligare. Boka in gruppen på en eftermiddag i vårt utomhus-spa med varma kar, heta bastumiljöer och kalla dopp i vårt friska källvatten. Ett avkopplande sätt att umgås innan middagen.

Sinnenas Spa 345:-

LÄS MER

En fördrink eller tre glas vin?

Nyfikna på vin? Varför inte ta en vinprovning tillsammans med gruppen före middagen? Vinprovningen kan helt styras efter era önskemål – druva, region eller stil – och kan självklart kombineras med en vingårdsvandring om ni vill veta mer om hur vi gör vin i Halland och Sverige.

Vinprovning, 1 glas vin, 125 kr/pers. (minimipris 750 kr/grupp)
Vinprovning, 3 glas vin, 325 kr/pers.  (minimipris 1.950 kr/grupp)
Går att boka utan minimumpris klockan 14:00 varje dag
Vinprovning, 5 glas vin, 475 kr/pers. (minimipris 2.850 kr/grupp)

VINPROVNINGAR

Boka din vintermiddag

Är du intresserad av att boka er vintermiddag? Kontakta oss på info@astadvingard.se alternativt på 0340-46061 eller fyll i formuläret nedan.

  • ev. allergier, födelsedagsfirande eller annan info som kan vara bra för oss att veta om