Restaurang ÄNG

I anslutning till Ästad Vingård ligger nya Restaurang ÄNG som serverar en skandinavisk avsmakningsmeny med fokus på lokala råvaror och metoder från hela världen.

Avsmakningsmeny på ÄNG

Kliv in i glashuset och låt Restaurang ÄNG ta dig med på en härlig smakupplevelse genom Halland och ut i världen. Middagen serveras som avsmakningsmeny med tillhörande dryckespaket eller utvalda viner från ÄNGs källare.

BOKA BORD PÅ RESTAURANGANG.SE

FILIP GEMZELL & ANN-CATRINE JOHANSSON

Det kreativa arbetet på Restaurang ÄNG leds av Filip Gemzell och Ann-Catrine Johansson. Tillsammans med teamet utforskar man det lokala landskapet och arbetar med producenter som delar ÄNGs filosofi kring hållbarhet och ekologisk odling.

BOKA BORD

BELÖNADE SMAKER

ÄNG har tilldelats flera utmärkelser för sitt arbete. Sedan 2021 innehar ÄNG en stjärna i Guide Michelin, samt guidens gröna stjärna för sitt noggranna hållbarhetsarbete. ÄNG är också KRAV-märkt med två stjärnor och har tilldelats tre ringar av den hållbara matguiden 360° Eat Guide.

DRYCKER & VINKÄLLARE

Dryckespaketet består av utvalda ekologiska och hantverksmässiga drycker. Ibland från Ästad Vingårds egen produktion, men även viner från övriga Europa som matchar odlingskriterierna på gården. ÄNG serverar även ett alkoholfritt paket med restaurangens egenproducerade drycker.

BOKA BORD VINLISTA

AVSMAKNINGSFRUKOST PÅ ÄNG

Varje tisdag till lördag serverar ÄNG även en avsmakningsfrukost i glashuset. Frukostmenyn utgår från nordisk frukosttradition, dess smaker och lokala råvaror, men plockar inspiration från olika hörn runtom i världen. Avsmakningsfrukost på ÄNG ingår i ÄNG-paketet men kan också bokas genom att uppgradera frukosten i övriga paketen. Du kan också boka frukost på ÄNG via ÄNGs webbplats, utan att stanna över natt på Ästad Vingård.

ÄNG-PAKET BOKA BORD

ÖPPETTIDER

MIDDAG
Måndag till fredag från 17:00.

FRUKOST
Tisdag till lördag från 08:30.

Endast förbokningar. Besök ÄNGs webbplats för aktuella priser.

TILL RESTAURANGANG.SE

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE