fbpx

Bad i det fria

Njut av ett bad utomhus där du kan koppla av och finna balans. Det finns flera varma bad i Sinnenas Spa – många placerade under öppen himmel. Spabaden rymmer upp till åtta personer. Du kan också bada i de kristallklara källvattensjöarna, de är som gjorda för hälsosamma dopp. Vintertid kan du behöva slå hål på isen innan du stiger ner. Uppfriskande och härligt, där du sedan kan värma dig i våra populära bastumijöer.

Utomhusbad omgiven av naturen

Vad är väl inte mer avkopplande än ett värmande bad där naturen är din närmsta granne? En upplevelse för alla dina sinnen beläget i det vackra Tvååker i Varbergs kommun, mellan Göteborg och Falkenberg. Med utsikt över skogar och ängar kan du värma upp kropp och själ i våra varma utomhusbad.

Tjej som sitter i vedeldad badtunna med varmt vatten i.
Brygga ut i dammen i Sinnenas Spa

Så njuter du bäst av ditt spa

I Sinnenas Spa råder stillhet. Här hittar du balans och välbefinnande.

Vi anser att det bästa sättet för att nå en rofylld känsla är att börja med en lång stund i den varma undervattensbastun. Koppla av tills du blir behagligt varm och stanna sedan en stund till innan du med bestämda men lugna steg kliver ner i den iskalla källvattensdammen som omger Sinnenas Spa. Andas. Tänk på att inte rusa upp ur vattnet, stanna gärna upp en sekund eller två, ta några djupa andetag och känn hur kylan sprider sig över din hud och inne i kroppen.

Ta några ordentliga simtag och kliv sedan sakta upp ur badet. Stanna gärna vi bryggan en stund. Gå sedan och njut av våra stilla varmbad med utsikt över skog och ängar.

Efter en stund börjar proceduren om från början, men prova kanske denna gången istället vår mysiga Kvarnbastun eller Stenbrobastun med ånga?

Välkommen till Sinnenas Spa

Boka ett besök på Sinnenas Spa

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.