Spapaket

– Möt varandra i avkopplande miljö

Lämna vardagen utanför och skäm bort er lite extra med våra spapaket. Här kan du koppla av, äta utsökt mat och uppleva Sinnenas spa. I vår alldeles egen hälsokälla och unika bastubad är du omgiven av ängar och bokskogar. I hotellet på Stenbackagården får du ett rum med hög mysfaktor, nära restaurangen, Sinnenas spa och den häpnadsväckande naturen. Oavsett om du kommer privat eller med ett företag så finns det paket som passar just ditt sällskap.

Upplev Varbergs lantliga idyll

Ni hittar oss vid Åkullas bokskogar, i Varbergs kommun. Ditt perfekta spapaket på bekvämt avstånd mitt emellan Göteborg och Falkenberg.

Tre personer framför brasan på Sinnenas Spa.

Spapaket Klassiskt

FR. 1.530 KR/PERS.

för del i dubbelrumFyra personer som njuter i badrockar på Sinnenas Spa.
Vårt Spapaket klassiskt innehåller boende i hotell Stenbackagården med entré till Sinnenas spa, köksmästarens supé, samt frukost.

BOKA   LÄS MER

SPAPAKET GULD

FR. 1.680 KR/PERS.

för del i dubbelrumEn person som njuter i en badtunna på Sinnenas spa.
Lyxa till det lite extra med vårt guldpaket. Detta paket innehåller boende i hotell Stenbackagården med entré till Sinnenas spa, köksmästarens avsmakningsmeny, samt frukost.

BOKA   LÄS MER

NJUT AV SPA EFTER ULLARED

FR. 1.530 KR/PERS.

för del i dubbelrum
lina går med shoppingkasse till hotellrummen

Efter en dag med shopping på Gekås i Ullared är det skönt att vila upp sig. Det kan du göra hos oss på Ästad Vingård. Vi ligger endast ca 30 minuter från varuhuset och erbjuder god mat, härligt spa, sköna sängar och vackra hotellrum.

I detta spaerbjudande ingår vår kvällssupé, Sinnenas spa, övernattning i våra mysiga  hotellrum och en god frukost innan er avresa.

BOKA LÄS MER

SÖNDAG-MÅNDAGSPAKET

FR. 1.071 KR/PERS.

för del i dubbelrum
sinnenas spa och kvarnbastun med mycket grönska

För dig som vill förlänga helgen med ytterligare en dag, besök oss på en avkopplande vistelse där spa, god mat, mysiga hotellrum och en härlig frukost ingår.

Detta paket erbjuds med ankomst söndag och avresa måndag och ger dig en bra start på den nya veckan, utvilad och laddad med ny energi kan du sedan ta dig an veckans uppdrag!

BOKA   LÄS MER

Boka ett besök på Sinnenas Spa

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.
Våra övernattningspaket går också utmärkt att boka via knappen nedan till vår onlinebokning

ONLINEBOKNING