fbpx

Sinnenas Spa

Låt sinnena ta hand om dig

Sinnenas Spa på Ästad Vingård

Välkommen till nya Sinnenas Spa på Ästad Vingård. En plats där intensiva upplevelser blandas med stillsamt lugn. Här utforskar du din egen personliga avkoppling genom dina sinnen och de vackra omgivningarna. Där smaken av bokskogen blandas med doften från sjön, känslan av böljande virke och de rofyllda ljuden av eld.

Intryck som skapar nya tankar och känslor genom naturen och dina sinnen. Som förhoppningsvis tar dig till platser du sällan är i kontakt med. Platser du gärna återkommer till.

BOKA SPAPAKET

Sinnenas Spa plockar smaker, dofter, material, ljud och idéer från naturen i närheten.

Spa utomhus och inomhus. Året om.

Kallbada i källvattendammen en kristallklar vinterdag. Rensa höstens tankar under några intensiva minuter i bastun Eld – med eller utan skyddshätta. Njut av naturens smaker i vår smakbar. Eller sträck ut dig i den 39° varma poolen och känn vårens vindar svepa genom spaträdgården. Varje dag har något nytt att upptäcka.

Bastumiljöerna i utomhusdelen är öppna alla dagar mellan 12:00 och 18:00.

Åldersgräns: 13 år 

VÅRA PAKET

LJUD & DOFTER FRÅN NATUREN

Sinnenas Spa plockar smaker, dofter, material, ljud och idéer från naturreservaten i närheten. Bland bokskogarna och sjöarna har autentiska ljud spelats in. Här lyssnar du på traktens fåglar, lövtramp och vinden över sjön, som tillsammans med subtila melodislingor väcker nya sinnesstämningar och tankar.

Varje spamiljö har också fått sin egen naturliga doftkomposition. Unika dofter av till exempel varm skogsjord, fuktiga höstlöv och nysågat virke, som valts ut för att följa eller bryta mot förväntningar och känslolägen. Varje doft är framtagen tillsammans med doftexperter och har godkänts av extern kemist.

BOKA VIN & SPA PLUS

Varma och kalla bad

Bada i det fria med naturen som granne. På Sinnenas Spa finns varma och kalla utomhusbad som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv.

I de klara källvattensjöarna tar du ett dopp bland regnbågsforeller och kräftor, och i utomhuspoolen värmer du dig i 39°C året om. Eller kliv in i inomhusdelen, till bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar kring gården.

Bastumiljöerna i utomhusdelen är öppna alla dagar mellan 12:00 och 18:00.

Avkoppling under ytan

Värm dig framför den sprakande vedkaminen i Undervattensbastun och titta ut på livet under ytan. På andra sidan rutan simmar regnbågsforellerna långsamt förbi. Här är det enkelt att koppla av, för i Källvattendammen går livet i slowmotion. En livsstil du snabbt anpassar dig till.

Bastumiljöerna i utomhusdelen är öppna alla dagar mellan 12:00 och 18:00.

BOKA SPAPAKET

NYA KRAFTER PÅ GYMMET

Avkoppling och vila är som skönast när kroppen är slut på energi. Få upp pulsen i gymmet på Sinnenas Spa och koppla av tillsammans med endorfinerna efteråt.

Gymmet är utrustat med löpband, fria vikter och utvalda maskiner. Ett härligt sätt att starta dagen innan frukost.

Sinnenas Medlemskap

Som medlem i Sinnenas Spa är lugnet alltid nära. En personlig fribiljett bort från stadens larm och vardagslivets rutiner närhelst du behöver. Medlemskapet gäller för ett år framåt och ger dig många förmåner och rabatter, även när du vill ta med en vän.

LÄS MER

Dagspa

Koppla av med spa över dagen. Här får du uppleva lugnet på Sinnenas Spa, med tillgång till både inomhus- och utomhusdelen. Perfekt för dig som behöver några timmars paus för att hämta ny energi.

DAGSPA

Spaerbjudande

Ibland sänker vi priserna på våra spapaket, till exempel vid lågsäsong. Se aktuella erbjudanden, rabatter och priser på Sinnenas Spa just nu.

PRISER OCH PAKET

 

Boka ett besök på Sinnenas Spa

För frågor och bokning kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING