fbpx
lina går med shoppingkasse till hotellrummen

Kombinera shopping och avkoppling

NJUT AV SPA
EFTER ULLARED

Kombinera spa & Ullared

FR. 1.580 KR/PERS.

för boende i dubbelrum

Kombinera ditt besök på Gekås i Ullared med en avslappnande och härlig spavistelse hos oss på Ästad Vingård, beläget endast 30 minuter från Ullared. Här får du uppleva en skön kontrast till shopping, omgiven av den vackra naturen i Åkulla Bokskogar i Varbergs Kommun. Med en miljö av prunkande växtlighet och vackra vattendrag blir Sinnenas spa en plats där du återfår lugnet och finner harmoni. Du avgör själv om du shoppar innan eller efter din spavistelse, eller om du besöker oss mellan två shoppingdagar för att fylla på med nya krafter.

I våra bastubad och badtunnor upplever du en välgörande värme som lugnar både kropp och själ. Efter ett varmt bastubad kan det vara skönt att ta ett svalkande dopp i någon av våra unika naturkällor, där kroppen återfår vitala krafter. En skön kontrast till folkvimmel och shopping.

BOKA   SE ALLA PAKET

Tjej som sitter i vedeldad badtunna med varmt vatten i.

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Gårdsmeny
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

1.580 kr/person boende i dubbelrum

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

spa nära Ullared

Från Ullared till Ästad
Kör via 154 mot Falkenberg. Sväng höger ca 3 km efter Köinge vid skylten mot Sibbarp. Framme i Sibbarp tag av mot vid skylt mot Ästad Vingård. Efter 6 km kommer ni rakt på gården.

GPRSkoordinater:
Lat: N 57º 3′ 46.51″
Long: E 12º 33′ 23.93″
X= 6330982
Y= 1302952

Google Maps

En karta över Ästad Vingårds närhet till Ullared.

Lokala råvaror och egenproducerat vin

Både shopping i Ullared och en dag på spa kräver sin mat. I vår restaurang erbjuder vi frukost, lunch och middag. Vi lagar omsorgsfulla måltider efter årstidens alla växlingar och använder gärna närproducerade råvaror. Att ha tillgång till handplockade råvaror från trakten bidrar till att vi alltid kan servera den högsta kvaliteten på maten. Välkommen till bords och njut av elegant förstklassig mat och riktigt gott egenproducerat vin.

LÄS MER OM VÅR RESTAURANG

Hotell i samband med Ullared och Spa

Efter shopping i Ullared och en dag på spa är det skönt att vila upp sig i vårat hotell.

Inta lugnet och stillheten i ett av våra vackra hotellrum och vakna sedan upp till vår utsökta frukost, som blir en underbar start på dagen. Vi vågar lova att du får en härlig upplevelse som du sent kommer att glömma hos oss på Ästad Vingård.

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker tidigast 14:30, men givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch eller följa med ut på vingårdsvandring.

Det går givetvis utmärkt att boka på entré till Sinnenas spa för 345 kr/person, då ingår lån av badrock, tofflor och handduk. Vårt spa är öppet till 18:00 söndag till torsdag och till 19:00 på fredagar och lördagar.

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Vissa dagar har vi öppet både restaurang Logen och Vinhuset, vart er middag serveras samt er sittningstid meddelas vid incheckning.

Önskar ni uppgradera er meny till Köksmästarens avsmakningsmeny går det utmärkt, detta för en kostnad på 150 kr/person.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.

Boka ditt shoppingpaket

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.
Det går också utmärkt att boka många av våra paket på vår onlinebokning.

BOKA   SE ALLA PAKET