Sommaraktiviteter

på ästad vingård i halland

sommarens utflykt

utan sand mellan tårna

I sommar händer det mycket roligt hos oss på Ästad Vingård. Vi kommer att ha en rad olika sommaraktiviteter för både stora och små.

Häng med ut på en vingårdsvandring och lär dig mer om utmaningarna med att odla vin i det halländska klimatet. Varje lördag kan man testa vår höghöjdsbana och ziplina, och för barn kör vi ”Fångarna på gården – junior” varje söndag.

Mer om våra sommaraktiviteter finner ni här! 
Läs gärna här om våra öppettider och upplägg i restaurangerna Logen och Vinhuset!

Ring eller maila oss gärna för frågor: Info@astadvingard.se eller 0340-460 61. Välkommen!

Sommarcafé

– Hela sommaren lång dukas godsaker och lättare förtäring upp i vårat omtyckta sommarcafé! Den goda hemmagjorda glassen? Ja, så klart den finns kvar även i år!

á la carte-lunch

– Vi är otroligt stolta och nöjda med våra härliga á la carte-lunch med fräscha sommarsmaker och halländska delikatesser! Välkomna ut måndagar-lördagar mellan klockan 12:00-15:00.

Söndagsbrunch

– Vår brunch har blivit en riktig favorit bland våra gäster! En rad små rätter gjorda av råvaror från gårdar och odlare i trakten tillsammans med härligt hembakat bröd och ett makalöst smarrigt delikatessbord!

vingårdsvandringar

– Vingårdsvandringarna är vår absolut mest populära aktivitet och våra duktiga sommelierer guidar er genom fältet och in i vårt vineri för att sedan avsluta guidningen i gårdens bästa rum – Vinkällaren!

höghöjdsaktivitet

– Utmana dig själv i denna hissnande aktivitet! Vi startar upp med en nervkittlande klättring för att sedan kasta oss ut från 19 m höjd i en ca 250 m lång linbana i ca 65 km/h…

sinnenas spa

– Koppla av och känn in naturen! Upplev ljudet vatten som tar sig fram genom dammarna. Ta ett uppfriskande dopp i kallt källvatten för att sedan krypa ner i en varm och behaglig badtunna!

skattjakt & familjekamp

– Skattjakten är den perfekta aktiviteten för de lite yngre äventyrarna som vill utforska gården!  Familjekampen är en ny aktivitet här på Ästad Vingård, där familjer utmanar varandra i en 5-kamp på gårdens grenar.

Fångarna på gården

– Vårt flaggskepp – fantastiska ”Fångarna”! Aldrig förr har möjligheterna varit så många, vi skräddarsy nämligen upplägget så att det blir perfekt för just er grupp!

vandringar

– Underbara Åkulla bokskogar! Har man inte upplevt dess vandringsleder, så har man inte upplevt Halland! Här finns en runda för alla, lite lättsammare och rogivande turer, eller pulshöjande och utmanande!