Solaris-druvor i solsken

Upplev i sommar

EN ANNAN DEL
AV HALLAND

Fira midsommar med oss!

dans, fiol & sång kl. 14:30

Kom ut och fira in sommaren med oss på Ästad Vingård! Vi serverar lunch från 12:00 i restaurang Logen och caféet i Vinhuset håller öppet med godsaker hela dagen.

Midsommarstången kommer att stå redo för dans på grönområdet bakom Vinhuset klockan 14:30! Även detta år har vi glädjen att välkomna Kristian Anding, Julia Anding och Tommy Tellqvist som plockar fram
fiolerna och tillsammans med Christina Tellqvist och Matilda Schough håller i underhållning och dans!

Ta plats på uteserveringen eller på en filt i gräset, klockan 14.30 drar dansen igång!

Alla är hjärtligt välkomna till vår vackra, naturnära uteservering, på baksidan av Vinhuset!

midsommarkrans

Tillbringa en natt på Sveriges vingård!

Logi & frukost fr. 485 k/pers.

Vi har flera olika paketerbjudande, oavsett vad ni har för avsikt med ert besök, så finns det möjlighet att skräddarsy en vistelse med precis det ni önskar!

Gå med på en lärorik och intressant vingårdsvandring, delta på en vinprovning eller koppla av i Sinnenas spa! Spela golf, shoppa i Ullared eller vandra i bokskogar. Hotellrum eller stuga för flera?

Vi svarar gärna på alla frågor ni kan tänkas ha och hjälper er gärna med att sätta samman en bokning som passar era önskemål!

LÄS MER OM PAKETEN HÄR   KONTAKTA OSS

Välkomna till vår vinvärld!

Att äta i sommar

lunch

I restaurang Logen serveras våran alá carte-lunch mellan 12:00-15:00 måndag-lördag.

LÄS MER

Söndagsbrunch

I restaurang Logen dukas vår brunchbuffé upp varje söndag mellan 12:00-15:00.

LÄS MER

Sommarcafé

Nere i Vinhuset dukas somrig fika och smarriga mackor upp varje dag mellan 11:00-17:00.

LÄS MER

Kvällsservering

Vår kvällsservering med supéer och avsmakningsmenyer är öppen från 18:00 varje dag.

LÄS MER

Att göra i sommar

Vingårdsvandring 

Vi har vingårdsvandringar varje dag för drop in-gäster! Följ med upp på fältet, ta en titt i vårt vineri och spana in de 10.000 vinflaskorna i vår vinkällare.

LÄS MER

 

Vinprovning

Hur smakar ett halländskt vin? Häng med på en vinprovning och testa! Våra duktiga sommelierer håller provningar varje dag under hela sommaren!

LÄS MER 

Sinnenas spa

Den perfekta spaupplevelsen sommartid! Bada badtunna under bar himmel, simma i kristallklart källvatten och koppla av i Undervattensbastun.

LÄS MER

Fångarna på gården

Den perfekta aktiviteten för både släktträffen, kompisgänget & kollegorna. Aktiviteten tar 2 h, men finns också som 3-kamp & tar då ca 1 h.

LÄS MER

Höghöjdsbana & ziplina

En spännande och nervkittlande upplevelse där du klättrar dig hela vägen upp till skybaren för att sedan därifrån åka iväg i vår häftiga zip-lina.

LÄS MER

Fler aktiviteter

Vi har fler aktiviteter på gården, kika in Skattjakten och Familjekampen. Passa också på att få till en härlig hike i vackra Åkulla bokskogar!

LÄS MER

Hitta hit

BUSS, BIL ELLER CYKEL

Vi tycker att vårt läge är det bästa, både för vinodling, men också för kropp och själ! Våra vackra omgivningar och härliga natur lockar till sig aktiva friluftsmänniskor, livsnjutande mat- och dryckesintresserade samt äventyrslystna aktivitetsbesökare.

På vår sida, Kontakt/Hitta hit kan ni läsa mer om hur ni får kontakt med oss för bokning eller för frågor som dyker upp. Där finner ni också vägbeskrivning, koordinater samt busstider!

LÄS MER

Välkomna till vår vinvärld!

Vinodlingen på Ästad Vingård.