fbpx
Vindruvor i vingården


SOMMARENS UPPLEVELSER

gör ett dagsbesök eller övernatta

BESÖK VÅR VINGÅRD I SOMMAR

Som besökare hos oss finns det en rad olika saker att välja på, både god mat, god dryck och trevliga aktiviteter för olika åldrar.

Här, på vår sommarsida, presenteras våra olika delar lite kort, både aktiviteter, restaurangbesök och övernattningspaket.

Tveka inte att kontakta oss vid minsta fråga, vi hjälper er gärna med att hitta ett upplägg som passar just er, oavsett om det gäller ett dagsbesök eller en övernattning.

Ni når oss på:

Telefonnummer: 0340-460 61
Mejladress: info@astadvingard.se

Välkomna ut på ett besök!

Undervattensbastu

Att äta i sommar

FRUKOST

Serveras i Restaurang Logen mån-fre mellan 07:00–10:30,

lör–sön mellan 08:00–10:30. Mer om Restaurang Logen om du klickar på länken nedan.

LÄS MER

LUNCH

Serveras i Restaurang Logen mån-lör mellan 12:00–15:00.

SÖNDAGSBRUNCH

Serveras i Restaurang Logen söndagar mellan 12:00–15:00.

KVÄLLSMENY

Kvällsmeny serveras på restaurang Logen varje dag

från klockan 18:00. 23 juni–11 augusti från klockan 18:30.

LÄS MER

AVSMAKNINGSMENY PÅ RESTAURANG ÄNG

Torsdag–söndag från klockan 18:30. Boka bord på restaurangang.se eller via telefon 0340-460 61

Stängt v.26–27.

Att göra i sommar

Vingårdsvandring

Vi har vingårdsvandringar varje dag för drop in-gäster! Följ med upp på fältet, ta en titt i vårt vineri och spana in de 10.000 vinflaskorna i vår vinkällare.

LÄS MER

 

Vinprovning

Hur smakar ett halländskt vin? Häng med på en vinprovning och testa! Våra duktiga sommelierer håller provningar varje dag under hela sommaren!

LÄS MER 

Sinnenas spa

Den perfekta spaupplevelsen sommartid! Bada badtunna under bar himmel, simma i kristallklart källvatten och koppla av i Undervattensbastun.

LÄS MER

Vännerna på Grönbetet

Hos våra vänner på Grönbetet kan ni utmana varandra i lantliga aktiviteter som skiljer agnarna från vetet. Tävla mot kollegorna på Fångarna på Gården eller ta med barnen på en spännande klättring uppför Höghöjds-banan. Kasta dig sedan ut över gården i den härliga Zip-linan! Perfekt för konferens, svensexa, möhippa, kick-off eller familjeäventyr.

deltagare på hinderbanan
Bäddat i Kvarnbäcksgården

Tillbringa en natt på Sveriges vingård!

Logi & frukost fr. 500 kr/pers.

Vi har flera olika paketerbjudande, oavsett vad ni har för avsikt med ert besök, så finns det möjlighet att skräddarsy en vistelse med precis det ni önskar!

Gå med på en lärorik och intressant vingårdsvandring, delta på en vinprovning eller koppla av i Sinnenas spa! Spela golf, shoppa i Ullared eller vandra i bokskogar. Hotellrum eller stuga för flera?

Vi svarar gärna på alla frågor ni kan tänkas ha och hjälper er gärna med att sätta samman en bokning som passar era önskemål!

LÄS MER OM PAKETEN HÄR   KONTAKTA OSS

Hitta hit

BUSS, BIL ELLER CYKEL

Vi tycker att vårt läge är det bästa, både för vinodling, men också för kropp och själ! Våra vackra omgivningar och härliga natur lockar till sig aktiva friluftsmänniskor, livsnjutande mat- och dryckesintresserade samt äventyrslystna aktivitetsbesökare.

På vår sida, Kontakt/Hitta hit kan ni läsa mer om hur ni får kontakt med oss för bokning eller för frågor som dyker upp. Där finner ni också vägbeskrivning, koordinater samt busstider!

LÄS MER

Helena skördar