Sommaraktiviteter. Boka aktivitet på vingården - Ästad Vingård Sommaraktiviteter. Boka aktivitet på vingården - Ästad Vingård

Dagsutflykt till Ästad Vingård

Även om de flesta av våra rum är fullbokade i sommar kan du fortfarande uppleva det mesta som Ästad Vingård har att erbjuda. Boka en aktivitet över dagen!

FRUKOST & MORGONSPA

fr. 545 kr/pers.

Börja morgonen med en lantligt inspirerad hotellfrukost på Restaurang Logen. När tallrikarna dukats av fortsätter du ner till Sinnenas Spa för en skön förmiddag bland exklusiva bad- och bastumiljöer. I det här erbjudandet startar frukosten 07:30. Du har tillgång till Sinnenas Spa mellan 08:00–13:00.

BOKA LÄS MER

LUNCH & VINGÅRDSVANDRING

fr. 260 KR/PERS.

Kom ut till vingården för en sommarlunch och följ sen med på en guidad vingårdsvandring. Vandringen leds av våra sommelierer som berättar allt om livet som vinbonde i Halland. Du börjar ute på fältet och får sedan hänga med in i vineriet där druvorna blir till vin. Vandringen tar cirka en timme.

BOKA SE LUNCHMENY

VINGÅRDSVANDRING & ENGLASPROVNING

FR. 250 KR/PERS.

Följ med ut bland vinstockarna och lär dig mer om hur vi odlar ekologiska druvor på Ästad Vingård. Den guidade vingårdsvandringen leds av sommelier och fortsätter in i vineriet bland flaskor, fat och druvpress. Avslutas på plats i vineriet med en englasprovning av Ästads eget vin.

BOKA LÄS MER

AVSMAKNINGSMENY PÅ RESTAURANG ÄNG

FR. 1.300 KR/PERS.

Restaurang ÄNG serverar en skandinavisk avsmakningsmeny med fokus på råvaror från det halländska landskapet. Flera av ingredienserna plockas varje morgon från skogar och ängar omkring restaurangen. Öppet torsdag till söndag (även onsdagar under juli månad).

BOKA LÄS MER

VANDRING ÖVER DAGEN

FR. 370 KR/PERS.

Ställ bilen på Ästad Vingård, starta med morgonfika och hämta ut en färdigpackad väska med lunchpaket och vandringskarta över Åkulla Bokskogar. Allt du behöver för en härlig dag i skogen.

BOKA LÄS MER
BOKA ONLINE