Svensk vingård i Halland

Vad smakar druvan, hur odlas rankan – tillverkning, doft, karaktär, undertoner, atmosfär och rum. Inkludera alla dina sinnen och upplev vin på nya sätt.

Gå en guidad tur ute på vinfältet eller kliv in i vårt vineri och ta del av processen då druvor omvandlas till ett vitt vin. I vinbaren kan du sjunka ner i en mjuk fåtölj och njuta av utsikten över ängarna med ett glas vin. Eller utmana dina smaksinnen med vinprovning i vår vinkällare.

Välkommen att uppleva en värld av vin.

Vinodling och vineri

– gå en guidad tur ute på vinfältet eller kliv in i vårt vineri och ta del av processen då druvor omvandlas till ett vitt vin.

Vinkällare och vinbar

– i vinbaren kan du sjunka ner i en mjuk fåtölj och njuta av utsikten över ängarna med ett glas vin. Eller utmana dina smaksinnen med vinprovning i vår vinkällare.

Vinsällskapet

– gratis medlemskap och du får exklusiva erbjudanden som att delta på vinmakarmiddagar, föreläsningar och minimässor.

Vingårdsvandringar

– varje lördag och söndag, och varje dag under sommaren, vandrar vi ut på fälten och lär oss mer om vin.

Vinprovningar

– novis eller expert spelar ingen roll; vinprovning är att stanna upp ett tag, känna vinet påverkar dina sinnen och utforska din egen smak. Det gäller bara att våga.

Vinresor

– strunta i Frankrike och Spanien; få hela vinupplevelsen i hjärtat av Halland. Hotellvistelse, vinprovning, spa och god mat. Mest prisvärda resan du gjort.

”Den sydvästra sluttningen Får Flest soltimmar och har en fin jordmån, där trivs våra solarisrankor utmärkt”