VANDRING MED GUIDE PÅ VINGÅRD

Känn myllan under dina händer, känn de jordiga dofterna och den kvardröjande värmen i jorden. Se rankornas spröda men starka växtlighet och hur druvorna hänger tungt. Att uppleva en vingård är en upplevelse för alla sinnen. Att tillbringa tid ute på fälten ger en annan förståelse och kunskap om vinet och vinets historia, och när du sedan får smaka de första dropparna av skörden, då är det värt allt.

Vinkunskap från ranka till flaska

Våra vingårdsvandringar för dig ut i verkligheten, ut på fältet, och där får du veta allt om resan från litet klänge till moget vin. Guidningen ute på fältet tar cirka 30 minuter och sedan följer 30 minuter inne i vårt vineri.
Och självklart kan du boka in en vinprovning med en sommelier efter vandringen.

Vingårdsvandring om vintern

Råkar ditt intresse väckas under vinterhalvåret så har vi satt upp ett jättefint bildspel i vår vinkällare och våra guider berättar gärna om vin och vinodling.

Kontakta oss för mer information!

Vingårdsvandring
125 KR/PERS.

Nu är växtsäsongen i gång och det grönskas friskt ute på fältet! Vi kör i vanlig ordning vingårdsvandringar varje lördag och söndag klockan 13:00! Från 1 juli kommer det också finnas möjlighet för guidad tur klockan 15:00 varje dag resten av sommaren.

Vi garanterar en lärorik och intressant timma tillsammans med våra välutbildade guider som förklarar hela processen – från ranka till färdigt vin!

Guidningen tar ca 1 timma och för de som önskar så kan man givetvis avsluta med att vara med på en provning av vårt egna vin! Skål!

BOKA

VINPROVNING
FR. 100 KR/PERS.

Om du är van vid vinprovningar eller om du är novis, spelar egentligen mindre roll. För
vinprovning bygger i stor utsträckning på sunt förnuft – stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet påverkar dina sinnen – och upptäck på så sätt din egen smak. Våra
vinprovningar leds av någon av vingårdens
vinmakare.

Provning av:
1 glas vin, 100 kr/pers. 
3 glas vin, 285 kr/pers.
5 glas vin, 475 kr/pers.

BOKA

VINPROVARTÄVLING
245 KR/PERS.

En snabb och spännande tävling. På kort tid skall fyra viner smakas av och paras ihop med fyra beskrivningar. Här gäller det att ha
smaklökarna på topp och alla sinnen öppna.

Denna aktivitet är perfekt om man vill ha många upplevelser och stor dramatik på kort tid. Tänk på att man givetvis kan få guldstjärna i kanten om man, i slutet, vågar sig på en
gissning om ursprung och druva!

Aktiviteten tar ungefär 45 minuter.

Ingen av vinerna är här vårt egna vin från
gården.

245 kr/pers. (minimipris 1.470 kr/grupp)

BOKA