fbpx

Vinkällare och vinbar

Vi vill att vår vinkällare och vår vinbar ska vara en plats av lugn där du även kan utöka din kunskap om vin. Rustikt, lärorikt och en njutning för gommen. Här kan du hitta din palett. Vi tar dig med på en resa men du kan lugnt luta dig tillbaka; vi tar Italien, Spanien och Frankrike till dig.

Exklusiva viner

Självklart är drycken det centrala i vår vinkällare, här lagerhåller vi hundratals utvalda vinpärlor från hela världen Vi har viner som kan konsumeras direkt, andra som blir mer harmoniska av att få utvecklas i flaska under några år, och de som kräver ännu mer tid för att nå sin fulla potential. Har du svårt att välja, är vi här för att hjälpa.

Här kan du också alltid testa minst ett av våra egna viner; halvtorrt, torrt eller mousserande.

Vi är noga med alla detaljerna – upplevelsen och hanteringen av vin är beroende av allt från rätt temperatur till rätt ventilation.

Slappna av i vinbaren

I vår vinbar kan du välja bland något av de hundratals viner som vi lagerhåller. Får vi kanske bjuda på ett glas mousserande, eller låta dig prova något av vinterns nya röda årgångar från Spanien, Italien eller Frankrike? Har du svårt att välja, så är vi här för att hjälpa.

Vi vill att vår vinbar ska vara en öppen famn för både novis och konnässör. Här är kärleken till vinet och njutningen hedersgäst och alla är välkomna.

Vår vinkällare.
Vår vinbar där ni kan njuta av god mat och dryck när ni bokar ett konferenspaket på Ästad Vingård.

“Högsta klass mitt i ingenstans!”
/Andreas Roth

Et fantastisk sted. God mat, rolig og fredelig. Anbefales på det sterkeste. Kommer absolutt tilbake.
/Cathrine Jensen

Välkommen till vår vinkällare

Boka ett besök på vår vingård

Är du intresserad av att besöka vår vinkällare och njuta av våra viner? Kontakta oss på info@astadvingard.se alternativt på 0340-46061.