Vinresor till Ästad Vingård

Vem behöver en vinresa till Bourgogne eller Alsace när man kan åka till Ästad i Halland?

Brödigt, bärigt, burdust. Choklad, cigarr, citrus. Varje vin har sin palett som kan passas ihop med din gom och ljuv musik kan uppstå.

På Ästad vingård gör vi vin exklusivt för våra gäster. Hos oss kan du hälsa på druvorna ute på fältet, lära dig mer om hur man framställer vin och om vinets historia, men framför allt, provsmaka och njuta av vårt vin och andra viner från hela världen.

Alla dina sinnen krävs och skärps vid en vinprovning. Här får du uppleva vin i sin rätta miljö. Lägg sedan till god mat, en häpnadsväckande miljö och krispiga lakan så tror vi att både kropp och själ får sitt.

Närbild på blad från vinodlingen på Ästad Vingård.

”Ligger i en fantastisk miljö och är en perfekt tillflyktsort när man vill bort från vardagen! Där möts man av en otroligt trevlig och tillmötesgående personal, underbart spa, fina rum med sköna sängar och en restaurang med mycket god mat och gott vin. Kommer återvända!”

– Jenny Törnblom den 18 januari 2017

”Ett helt unikt ställe nu även med eget Vin som smakade mycket gott!
Vinprovning mat och sällskap höll högsta klass! Prisvärt boende och undervattensbastun är en upplevelse man aldrig glömmer!”

– Patrik Släryd den 8 april

VINgårdsRESA klassisk

3.880 kr för två personer
Vindruvor under bladen på en av buskarna på vinodlingen.

Njut av en fulländad vinresa till Sveriges vingård i de vackra halländska omgivningarna. Detta paket innehåller boende i hotell Stenbackagården, vinguidning och vinprovning (tre viner), entré till Sinnenas spa, köksmästarens lilla avsmakningsmeny samt frukost.

BOKA

VINgårdsRESA GULD

4.180 kr för två personer
Vin som hälls upp i ett vinglas.

Lyxa till det lite extra med vårt bästa paket som passar utmärkt för vinälskaren! En vinresa till Sveriges vingård när det är som bäst! Detta paket innehåller boende i hotell Stenbackagården, vinguidning och vinprovning (tre viner), entré till Sinnenas spa, köksmästarens stora avsmakningsmeny samt frukost.

BOKA

Boka en vinresa till Ästad Vingård

Boka en vinresa till oss

Är du intresserad av att boka en vinresa till Ästad Vingård? Kontakta oss på info@astadvingard.se alternativt på 0340-46061.