fbpx

Sinnenas Spa – En naturnära spaupplevelse

Sedan urminnes tider har naturens grundelement – jord, luft, eld och vatten varit en källa för lugn och återhämtning. Det är också grundfundamenten i Sinnenas spa, där vår spa-filosofi utgår från naturen och dess läkande kraft.

Öppettider

Måndag – torsdag 15:00 – 18:00
Fredagar och söndagar 15:00 – 19:00
Lördagar 13:00 – 16:00 eller 16:00 – 19:00

Åldersgräns 13 år.

Tjej påväg ner i källvattendamm

Utomhusbad i storslagen miljö

I Sinnenas spa är du omgiven av vattendrag och en naturlig och prunkande växtlighet.

Anläggningen är placerad runt Kvarnbäcksdammen – en plats som för ett decennium sedan nyttjades av en kvarn – men där vattnet idag ger en helt annan typ av kraft. Upplev dessa bad i den vackra miljön beläget i Tvååker, Varbergs kommun. Ditt perfekta spa på bekvämt avstånd från Göteborg och Falkenberg. Här kan du ta det lugnt och njuta av din partners eller goda vänner sällskap.

Den perfekta spaupplevelsen året om

Bada badtunna under bar himmel, simma i kristallklart källvatten eller ta en lugn promenad i parken som omger Sinnenas spa.

Vårt utomhusspa är perfekt för de svala och ljusa vårdagarna. Värm er i ett varmt bad eller i en av våra bastumiljöer. Eller hitta ett soligt hörn där du kan njuta av koltrastens sång och den närliggande naturen som vaknar till liv.

 “På en plats, som för ett decennium sedan nyttjades av kvarnen, Ger vattnet idag en helt annan typ av kraft”

Värm kropp och själ i bastu

Vatten och värme har i alla tider varit lugnande och energigivande för människan.

Njut av våra olika bastubad i välgörande värme. Mellan bastubaden kan du ta svalkande dopp, där kroppen vitaliseras och själen slappnar av. En skön kontrast till vardagens alla måsten. Här kan du andas ut och hitta lugnet.

Finn ditt inre lugn på sinnenas spa

Simma i en sjö av porlande källvatten, begrunda stjärnhimlen i en varm badtunna, lägg in ett vedträ i elden eller se livet under vattenytan i vår undervattensbastu.

I Sinnenas spa är naturen påtaglig och skänker harmoni och stillhet. En plats där du kan reflektera och hitta välbefinnande och balans.

Vy på sinnenas spa från hotellet

Energigivande bastubad

Sinnenas spa erbjuder fyra olika bastubad där du kan njuta av dess värme och varva med svalkande dopp. Att bada bastu är ett underbart sätt att koppla av där du kan fylla på med ny energi. Ta del av bastubadets urgamla tradition med dess energigivande hälsoeffekter.

LÄS MER OM VÅRA BASTUR

Utomhusbad som värmer

Finn balans i tillvaron i ett av våra uppvärmda spabad och utomhuspool. Du kan också ta ett uppfriskande och hälsosamt dopp i de kristallklara källvattensjöarna – allt under öppen himmel där du är omgiven av skogar och ängar. Här kan du bli berikad av rofyllda upplevelser som ger kraft och harmoni.

LÄS MER OM VÅRA BAD

Spa över dagen

Ta dig lite extratid och upplev den avkopplande spa-upplevelsen under en heldag. Du och dina vänner kan välja mellan alla våra fyra unika bastubad. Här andas du ut och får ny energi i den naturnära miljön. En stillsam oas där du finner ro.

LÄS MER OM DAGSPA

Spaerbjudande

Vårt Sinnenas spa är en härlig upplevelse, oavsett årstid. Att vistas i naturen är rogivande och energigivande på samma gång och därför är vårt spa välbesökt sommar som vinter, varmt som kallt! Våra spaerbjudande innebär både övernattningspaket och dagsvistelser, det som passar er bäst!

LÄS MER OM VÅRA SPAERBJUDANDE

SPAPAKET

Att sitta i en badtunna med härligt, varmt vatten och känna fläktande, svala vindar i ansiktet med bar himmel ovanför är svårslaget. Att sitta och värma kroppen i Undervattensbastun, för att sedan ta ett härligt svalkande dopp i källvattendammen är om möjligt ännu bättre. Våra spapaket erbjuder precis detta!

LÄS MER OM VÅRA SPAPAKET

Välkommen till Sinnenas spa

Boka ett besök på Sinnenas Spa

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.