Mata dina sinnen

Välkommen till Sinnenas Spa på Ästad Vingård. En plats där intensiva upplevelser blandas med stillsamt lugn. Här utforskar du din egen personliga avkoppling genom dina sinnen.

SINNENAS SPA PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Sinnenas Spa plockar smaker, dofter, material, ljud och idéer från naturen omkring vingården. Här använder vi bokskogar, sjöar, virke och eld för att skapa unika känslor, dofter och upplevelser. Intryck som förhoppningsvis tar dig till platser du sällan är i kontakt med. Platser du gärna återkommer till.

PAKET & PRISER

"VARJE SPAMILJÖ HAR SIN EGEN NATURLIGA DOFTKOMPOSITION, HÄMTAD FRÅN NATURRESERVATEN."
Linda Peterson, spachef

SPA UTOMHUS OCH INOMHUS. ÅRET OM.

Kallbada i källvattendammen en kristallklar vinterdag. Rensa höstens tankar under några intensiva minuter i bastun Eld. Njut av naturens smaker i vår smakbar. Eller låt kroppen vila ut i den 39° varma poolen när vårens vindar sveper genom spaträdgården.

Öppettider: 08:00–23:00

BOKA DAGSPA SE PAKET

LJUD OCH DOFTER FRÅN NATUREN

Bland bokskogar och sjöar har autentiska ljud spelats in. Koppla av till traktens fåglar, lövtramp och vinden som far över sjön. Tillsammans med subtila melodislingor väcks nya sinnesstämningar och tankar. Varje spamiljö har också fått sin egen doftkomposition, inspirerad av naturreservaten omkring vingården. Dofterna är framtagna tillsammans med en av Sveriges främsta doftexperter och har allergigodkänts av extern kemist.

BOKA DAGSPA SE PAKET

VARMA OCH KALLA BAD

Bada i det fria med naturen som granne. På Sinnenas Spa finns varma och kalla utomhusbad som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv. I de klara källvattensjöarna kan du ta ett uppfriskande dopp, för att sedan värma dig i utomhuspoolens 39°C året om. Eller kliv in inomhus, till bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar kring gården.

BOKA DAGSPA SE PAKET

Alla är välkomna till Sinnenas Spa. Men du måste ha fyllt 13 år.

AVKOPPLING UNDER YTAN

Värm dig framför den sprakande vedkaminen i Undervattensbastun och betrakta livet under ytan. På andra sidan rutan går livet i slowmotion, en livsstil du snabbt anpassar dig till.

BOKA DAGSPA SE PAKET

SMAKBAREN

Ta en paus i pausandet. I Smakbaren på Sinnenas Spa kan du beställa mellanrätter, tilltugg och alkohol/alkoholfria drycker.

TILL SMAKBAREN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE