Sinnenas Spa. Spa på en svensk vingård. - Ästad Vingård Sinnenas Spa. Spa på en svensk vingård. - Ästad Vingård

Mata dina sinnen

Välkommen till nya Sinnenas Spa på Ästad Vingård. En plats där intensiva upplevelser blandas med stillsamt lugn. Här utforskar du din egen personliga avkoppling genom dina sinnen.

SINNENAS SPA PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Sinnenas Spa plockar smaker, dofter, material, ljud och idéer från naturen omkring vingården. Här använder vi bokskogar, sjöar, virke och eld för att skapa unika känslor, dofter och upplevelser. Intryck som förhoppningsvis tar dig till platser du sällan är i kontakt med. Platser du gärna återkommer till.

PAKET & PRISER

VARJE SPAMILJÖ HAR SIN EGEN NATURLIGA DOFTKOMPOSITION. VARM SKOGSJORD, FUKTIGA HÖSTLÖV OCH NYSÅGAT VIRKE.

SPA UTOMHUS OCH INOMHUS. ÅRET OM.

Kallbada i källvattendammen en kristallklar vinterdag. Rensa höstens tankar under några intensiva minuter i bastun Eld. Njut av naturens smaker i vår smakbar. Eller låt kroppen vila ut i den 39° varma poolen när vårens vindar sveper genom spaträdgården.

Öppettider: 08:00–23:00
Bastumiljöerna utomhus är öppna 08:00–20:00

LJUD OCH DOFTER FRÅN NATUREN

Bland bokskogarna och sjöarna har autentiska ljud spelats in. Här lyssnar du på traktens fåglar, tramp bland löven och vinden som far över sjön. Tillsammans med subtila melodislingor väcker ljuden nya sinnesstämningar och tankar. Varje spamiljö har också fått sin egen doftkomposition av till exempel varm skogsjord, fuktiga höstlöv och nysågat virke, som valts ut för att följa eller bryta mot förväntningar och känslolägen. Varje doft är framtagen tillsammans med doftexperter och har godkänts av extern kemist.

VARMA OCH KALLA BAD

Bada i det fria med naturen som granne. På Sinnenas Spa finns varma och kalla utomhusbad som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv. I de klara källvattensjöarna tar du ett dopp bland regnbågsforeller och kräftor, och i utomhuspoolen värmer du dig i 39°C året om. Eller kliv in i inomhusdelen, till bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar kring gården.

Alla är välkomna till Sinnenas Spa. Men du måste ha fyllt 13 år.

AVKOPPLING UNDER YTAN

Värm dig framför den sprakande vedkaminen i Undervattensbastun och titta ut på livet under ytan. På andra sidan rutan simmar regnbågsforellerna långsamt förbi. Här är det enkelt att koppla av, för i Källvattendammen går livet i slowmotion. En livsstil du snabbt anpassar dig till.

SMAKBAREN

I Smakbaren på Sinnenas Spa kan du beställa smårätter, enklare tilltugg och alkohol/alkoholfria drycker.

MENY

SINNENAS MEDLEMSKAP

Som medlem i Sinnenas Spa är lugnet alltid nära. En personlig fribiljett bort från staden och vardagslivets måsten. Medlemskapet gäller för ett år framåt och ger dig många förmåner och rabatter.

BLI MEDLEM

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE