Konferensrum

Konferensrum för lyckade möten

Två eller tvåhundra? Vi har konferenslokaler som tillfredsställer både små och stora sällskap. Våra moderna konferensrum är utrustade och redo för alla slags möten. Vill du och ditt företag hyra konferenslokaler nära bland annat Falkenberg och Halmstad i Halland, då har du kommit rätt. Ästad Vingård är en inspirerande plats med en unik miljö, oavsett vid vilken årstid du väljer att besöka oss på.

Personer som sitter i ett möte i ett av konferensrummen på Ästad Vingård.

Konferenslokaler för en eller två dagar

Ha en effektiv endagskonferens eller eftertänksam eftermiddag. Hyr möteslokaler i två dagar och krydda med aktiviteter eller ta konferensen ut i omgivningarna på ett möte på ett strövtåg runt vingården.

Lunch, brunch eller fika? När ni behöver fylla på energidepåerna så finns vi där redo med det bästa från det halländska skafferiet. Vilken sorts konferens du än väljer så ingår en konferensvärd, fullt utrustade konferenslokaler och rejält med stärkande lantluft.

Här kan ni läsa mer om våra olika konferenspaket.

Vid hyra av konferenslokal hos oss ingår:

  • ✓ flexibla, moderna konferensrum och lokaler
  • ✓ fullt utrustade med den senaste tekniken
  • ✓ en konferensvärd som hjälper er tillrätta
  • ✓ anteckningsmaterial
  • ✓ vatten, frukt och konfekt

Konferensen, kick-offen eller årsmötet för idrottsföreningen; hos oss kan ni mötas i moderna möteslokaler med den undersköna bokskogen som kuliss.

Göteborg, Falkenberg, Halmstad – du har alltid nära till en lyckad konferens. Vi är flexibla och möjligheterna är dina. Vi löser det praktiska så ni kan koncentrera er på mötet och samtalen.

BOKA KONFERENSRUM

Boka konferensrum

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: