Konferenspaket

Konferenspaket

När du beställer ett konferenspaket av oss får du allt i ett och till ett fast pris. God mat, god dryck och fullt utrustat, modernt konferensrum. Vi har olika konferenspaket som du kan välja mellan och beroende på vad du väljer ingår fika, lunch, brunch och middag. Du kan boka ett konferenspaket som varar en dag, eller ett konferenspaket som varar i två. Bokar du Måndagspaketet så får du dessutom ett förmånligare pris.

Konferenspaket på Ästad Vingård:

 

Boka ett nära konferenspaket

Vare sig du är från Varberg eller Göteborg, eller från någon annanstans i Västsverige, så ligger ett konferenspaket på Ästad Vingård nära. Du behöver med andra ord inte åka så långt för att få en lyckad konferens.

KONFERENSERBJUDANDE

är du också trött på julbord?

vi ordnar julfesten

När julen nalkas och det nya året är på ingång kan det vara extra uppskattat för kollegor att hitta på något roligt tillsammans! Vi har valt att inte ha några klassiska julbord i år, utan kommer istället att servera en härlig avsmakningsmeny med väl valda drycker till och enastående service!

Vi skräddarsyr gärna en helhetsupplevelse, antingen med övernattning hos oss, eller med transport till och från vår anläggning.

Möjligheterna är oändliga, och vi bidrar gärna till att er julfest blir en att minnas i många år framöver!

BOKA   LÄS MER

 

 

MÅNDAGSERBJUDANDE

1.615 kr/pers. ex. moms

Har du flexibla datum för ditt nästa möte eller vill ditt företag få en riktigt bra start på veckan rekommenderar vi er att boka vårt förmånliga Måndagserbjudande med 15% på vårt ordinarie konferenspaket 2 dagar.

Paketet startar med morgonfika och avslutas dag två med eftermiddagsfika och givetvis går det utmärkt att komplettera er vistelse genom att boka någon av de olika aktiviteterna som vi har här på gården!

BOKA   LÄS MER

KONFERENSPAKET

KONFERENSpaket, 1 dag

FR. 436 kr/pers. ex moms
En person som skriver anteckningar under en endagskonferens på Ästad Vingård.

Boka en effektiv en-dags konferens i en inspirerande miljö  tillsammans med god mat från det halländska skafferiet. Morgonfika, lunch (brunch på söndagar) samt eftermiddagsfika ingår i paketet.

BOKA   LÄS MER

KONFERENSPAKET, 2 DAGAr

1.900 kr/pers. ex moms

En av konferenslokalerna på Ästad Vingård.

Konferens i två dagar, inklusive helpension med god mat från det halländska skafferiet och boende i tvåbäddsrum. Serveringen på kvällen består av köksmästarens lilla avsmakningsmeny. Vi kommer gärna med förslag på trevliga aktiviteter och avkoppling i Sinnenas Spa som går utmärkt att komplettera detta paket med.

BOKA   LÄS MER

Konferensaktivitet: Avbrottet

236 kr/pers. ex moms

Den här aktiviteten är perfekt för er som har ett tight program där mycket skall hinnas med, men som ändå vill knyta an till någon form av teambuilding under er tid på gården.

Avbrottet tar ca 1h och är en perfekt bensträckare som man med fördel kan genomföra i samband med lunchen eller en fika.

Inga smutsiga eller blöta grenar
Er aktivitetsguide hämtar er gärna i er konferenslokal, eller i restaurangen efter er lunch och tar er sedan med ut på gårdens olika stationer. Man hinner med 3-4 grenar och under Aktivitet: Avbrottet behöver man inte byta om eller ha några speciella kläder på sig. Man kommer att gå utomhus, så ytterkläder efter väder, men själva grenarna är endast klurigheter och tankeutmaningar.

Principen är densamma som för Fångarna på gården, men här behöver man inte byta om och man kan återgå direkt tillbaka till sin konferenslokal efteråt.

Aktivitet: Avbrottet, 236 kr/pers. ex moms (minimipris 2.360 kr/grupp)

BOKA