KONFERENSPAKET PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Med våra konferenspaket får du mötesrum, mat och eventuell övernattning till ett fast pris per deltagare. Du kan också höra av dig till oss för en skräddarsydd lösning, där vi tillsammans sätter ihop en unik vistelse för er konferens.

OFFERTFÖRFRÅGAN

KONFERENS MED ÖVERNATTNING

FR. 2.809 KR/PERSON EXKL. MOMS

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och middag från det halländska skafferiet. Övernattning i tvåbäddsrum. När arbetsdagen övergår till kväll serveras vår 4-rätters gårdsmeny. Det går utmärkt att komplettera paketet med någon aktivitet, som vinprovning eller några avkopplande timmar i Sinnenas Spa.

LÄS MER OCH BOKA

DAGSKONFERENS

FR. 615 KR/PERSON EXKL. MOMS

Boka en effektiv dagskonferens i våra inspirerande och avskilda miljöer. Konferensrummet står till ert förfogande hela dagen och i paketet ingår även hembakad morgonfika, lunch samt eftermiddagsfika.

LÄS MER OCH BOKA

KONFERENSPAKET EXTRA

FR. 5.807 KR/PERSON EXKL. MOMS

Med konferenspaket Extra kan ni unna er alla godsaker och bekvämligheter Ästad Vingård erbjuder. Perfekt för ledningsgruppen, styrelsen eller företaget som vill göra något extra. I paketet ingår bland annat konferensrum med den senaste tekniken, avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG, två 2-rätters luncher i vår hotellrestaurang samt hotellrum med egen bastu.

LÄS MER

Få hjälp med Skräddarsydd konferens

Svårt att välja? Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop en skräddarsydd upplevelse för er organisation! Du når oss enklast via e-post eller per telefon: +4634046061

KONTAKTA OSS VIA E-POST

ÄSTAD TRANSFER

Enklaste sättet att ta sig till Ästad Vingård är med bil. På parkeringen finns flera laddstolpar för elfordon. Men det går självklart lika bra att ta tåg till Varberg eller Falkenberg, alternativt flyg till Göteborg. Meddela oss vid bokningstillfället så löser vi transfer tur och retur via våra samarbetspartners!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE