fbpx

Konferenspaket

för alla sortens möte

När du beställer ett konferenspaket av oss får du allt i ett och till ett fast pris. God mat, god dryck och fullt utrustat, modernt konferensrum. Vi har olika konferenspaket som du kan välja mellan och beroende på vad du väljer ingår fika, lunch, brunch och middag. Du kan boka ett konferenspaket som varar en dag, eller ett konferenspaket som varar i två. Bokar du Måndagspaketet så får du dessutom ett förmånligare pris.

Boka ett nära konferenspaket

Vare sig du är från Varberg eller Göteborg, eller från någon annanstans i Västsverige, så ligger ett konferenspaket på Ästad Vingård nära. Du behöver med andra ord inte åka så långt för att få en lyckad konferens.

Stolar i ett av våra konferensrum.

dagskonferens

Boka en effektiv en-dags konferens i en inspirerande miljö tillsammans med god mat från det halländska skafferiet. Morgonfika, lunch (brunch på söndagar) samt eftermiddagsfika ingår i paketet.

Välj mellan paketen Klassiskt, Hälsa eller Lyx för att sätta er önskvärda prägel på er vistelse.

BOKA  LÄS MER OM DAGKONFERENS

Konferens med övernattning

Konferens i två dagar, inklusive helpension med god mat från det halländska skafferiet och boende i tvåbäddsrum. Serveringen på kvällen består av köksmästarens supé.

Vi kommer gärna med förslag på trevliga aktiviteter och avkoppling i Sinnenas Spa som går utmärkt att komplettera detta paket med.

BOKA   LÄS MER OM KONFERENS MED ÖVERNATTNING

FÖRFRÅGAN PÅ KONFERENSPAKET

SKICKA IN ER OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ konferenspaket

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: