fbpx

koppla av med dagspa

Upplev spa över dagen och väck dina slumrande sinnen. Under ett dagspa utforskar du Sinnenas Spa i din egen takt med uppfriskande dopp, värmande bastubad och nya intryck. Några timmars välbehövlig paus från vardagen.

SPA ÖVER DAGEN

Är du morgon- eller kvällsmänniska? För dagspa finns tre olika pass du kan välja mellan. Starta dagen med ett härligt morgonspa eller koppla av under eftermiddagen efter en god lunch i vår smakbar. Eller så varvar du ner och avslutar dagen med ett skönt kvällsspa.

BOKA ONLINE

AVKOPPLING OCH UPPLEVELSER

Alla är välkomna att möta nya intryck i Sinnenas Spa. För att garantera en lugn miljö för alla gäster har Sinnenas Spa en åldergräns på 13 år.

BOKA ONLINE

NÅGOT ATT ÄTA

I Smakbaren serveras snacks, tilltugg och enklare smårätter. Spamenyn följer säsongerna med närproducerade ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

SE MENY

Morgon- eller kvällsmänniska?

Välj bland våra pass för dagspa.

BOKA ONLINE

DAGSPA, FÖRMIDDAG

08:00 – 13:00

Börja dagen med en avkopplande stund i Sinnenas Spa. Förmiddagspasset ger dig fem timmar spa under dagens lugnaste period. Avsluta gärna med lunch i Smakbaren.

Måndag – fredag: 445 kr/person
Lördag – söndag: 595 kr/person

BOKA ONLINE SKICKA FÖRFRÅGAN

DAGSPA, EFTERMIDDAG

14:00 – 19:00

Stämpla ut efter lunch. Eftermiddagspasset ger dig fem timmar spa att runda av dagen med. Börja gärna med en lätt lunch i Smakbaren.

OBS! För tillfället är Sinnenas Spa fullbokat under eftermiddagsspa fredag-söndag. Så fort det finns platser lediga öppnar vi återigen upp möjligheten att boka.

Måndag – torsdag: 545 kr/person
Fredag – söndag: 595 kr/person

BOKA ONLINE SKICKA FÖRFRÅGAN

DAGSPA, KVÄLL

18:00 – 23:00

Varva ned efter jobbet med en skön stund i Sinnenas Spa. Kvällspasset ger dig fem timmar spa att avsluta dagen med.

Söndag – torsdag: 345 kr/person
Fredag – lördag: 495 kr/person

BOKA ONLINE SKICKA FÖRFRÅGAN

KOMBINERA DAGSPA MED NÅGOT ATT ÄTA

FRUKOST & MORGONSPA

FR. 545 KR/PERS.

Börja morgonen med en lantlig hotellfrukost på Restaurang Logen. När tallrikarna dukats av fortsätter du ner till Sinnenas Spa för en skön förmiddag bland exklusiva bad- och bastumiljöer. I det här erbjudandet startar frukosten 07:30. Du har tillgång till Sinnenas Spa mellan 08:00 – 13:00.

Måndag – fredag: 545 kr/person
Lördag – söndag: 695 kr/person

SKICKA FÖRFRÅGAN

MORGONSPA & 3-RÄTTERS LUNCH

FRÅN 735 KR/PERS.

Spendera hela morgonen och förmiddagen i Sinnenas Spa, med avkopplande bastumiljöer och härliga bad. Efter några timmars spa avslutas upplevelsen på Restaurang Logen med 3-rätters långlunch. En bättre start på dagen är svår att hitta! Du har tillgång till Sinnenas Spa mellan 08:00–13:00.

Måndag – fredag: 735 kr/person
Lördag – söndag: 885 kr/person

SKICKA FÖRFRÅGAN

4-RÄTTERS GÅRDSMENY & KVÄLLSSPA

FRÅN 910 KR/PERS.

Kanske det skönaste avslutet på en lång dag. Börja med vår 4-rätters gårdsmeny på Restaurang Logen och förflytta dig sedan ner till Sinnenas Spa för några lugna timmar bland bastumiljöer och uppfriskande dopp. Middagen startar klockan 18:00 och tar cirka två timmar.

SKICKA FÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE