Aktiviteter med kollegorna

Vi har många aktiviteter för en kick-off eller när ett team ska lära känna varandra lite bättre. Allt från smakupplevelser och vinodling, till vandringar i naturen.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPROVNINGAR

Träna upp smaksinnet tillsammans! Om du är van vid vinprovningar eller om du är nybörjare spelar mindre roll. Här handlar det egentligen bara om att smaka och känna efter. Provningarna leds av Ästads egna sommelierer som guidar er genom provningen.

VINPROVNINGAR

VINGÅRDSVANDRING

Följ med våra vingårdsarbetare ut bland vinstockarna och lär er mer om hur vi odlar ekologiska druvor i Sverige. Vandringen fortsätter in i vineriet bland druvpress, ekfat och ståltankar. En spännande timme som förklarar hela processen, från ranka till färdigt vin.

OBS! Mellan den 1 april och 31 december 2024 renoveras vårt vineri. Under denna period är guidad vingårdsvandring ej möjlig att boka, men det går utmärkt att boka vinprovning i er konferenslokal.

VINGÅRDSVANDRINGAR

SINNENAS SPA

Koppla av några timmar i härliga Sinnenas Spa, inspirerat av naturen omkring vingården. Här finns bland annat exklusiva bastumiljöer, varma och kalla bad inomhus och utomhus, samt vår Smakbar där vi serverar tilltugg, smårätter och alkohol/alkoholfria drycker.

SINNENAS SPA

VANDRING I BOKSKOGEN

Sträck på benen tillsammans i Åkulla Bokskogar. Tolv naturreservat med över sex mil vandringsleder för både nybörjare och mer erfarna. Vi hjälper gärna till med vandringskartor och ryggsäckar med lunch eller fika.

VANDRINGSPAKET

Aktiviteter och priser

Att ha kul ska inte kosta för mycket. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse tillsammans.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINGÅRDSVANDRING

100 KR/PERSON EXKL. MOMS

Under cirka en timme tar vi med dig på en guidad vingårdsvandring ute på fältet och in i vineriet. Vingårdsvandringen leds av vingårdsarbetare eller sommelier som lär dig allt om hur vi odlar ekologiskt vin i Halland!

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPRESENTATION

100 KR/PERSON EXKL. MOMS

Minimipris 480 kr/grupp

Tight om tid? Vinpresentationen är en kortare version av vår vingårdsvandring. På cirka en kvart berättar vi om vår vinsatsning och presenterar kort verksamhetens bakgrund. Samtidigt provar vi tillsammans något av vinerna som producerats på gården.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPROVNING

FR. 260 KR/PERSON EXKL. MOMS

Stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet doftar, smakar och påverkar dina sinnen. Våra vinprovningar passar både nybörjare som mer erfarna. Ett kul sätt att återupptäcka sitt smaksinne.

Provning av:
3 glas vin, 260 kr/person exkl. moms

OFFERTFÖRFRÅGAN

SINNENAS SPA

FR. 436 KR/PERSON EXKL. MOMS

Umgås tillsammans i mysiga Sinnenas Spa. Beställ något att dricka från Smakbaren och koppla av i våra exklusiva bastumiljöer samt varma och kalla bad både utomhus och inomhus.

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE