Aktiviteter på Ästad Vingård

Nyfiken på vin från Sverige? Vi berättar gärna allt om hur vi odlar ekologiska druvor och gör våra egna viner! De flesta aktiviteter kan bokas av privatpersoner, och vi löser även grupparrangemang för större sällskap och företag.

VINGÅRDSVANDRINGAR

Följ med ut på fältet och lär dig mer om hur vi odlar vin i Halland. Här får du lära känna Solaris, den gröna druvan som trivs utmärkt här uppe i Skandinavien. Vår sommelier är med på hela rundan, där vi går igenom växtårets arbetsmoment och hur vädret påverkar hela processen. Från att knopparna brister till hur vinet smakar.

VINGÅRDSVANDRINGAR

VINPROVNINGAR

Kom och prova ekologiskt vin från Halland. Vi håller vinprovningar med flera olika teman i 3- eller 5-glasprovningar, där minst ett av vinerna kommer från vår egen odling. Om du är van vid vinprovningar eller om du är nybörjare spelar mindre roll. Provningarna leds av Ästads egna sommelierer som berättar mer om vinerna och deras stil.

VINPROVNINGAR

VANDRING I ÅKULLA BOKSKOGAR

Ge dig ut i vackra Åkulla Bokskogar. Tolv naturreservat och över sex mil vandringsleder utspridda omkring vingården. Passar både nybörjare och erfarna. Efter vandringen kan du koppla av några timmar i härliga Sinnenas Spa. Vi har olika vandringspaket med övernattning eller om du bara vill besöka oss över dagen.

VANDRINGSPAKET

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE