Vanliga frågor - Ästad Vingård Vanliga frågor - Ästad Vingård

Finns det lediga rum utöver dem som visas i onlinebokningen?

Nej, tyvärr inte. Onlinebokningen visar alltid aktuell status över vilka rum som finns lediga. Avbokade rum publicerar vi löpande på onlinebokningen. Vi har dessvärre ingen väntelista att sätta upp sig på.

Hur kan jag prova Ästads viner?

Anmäler du dig till en vinprovning är du alltid garanterad minst ett (1) glas av vårt eget vin, odlat på ekologiska druvor från vår vingård.

Tyvärr har vädret mycket att säga till om när det gäller storleken på skörd. Efter ett bra växtår har vi mer vin i källaren och kan sälja våra viner på glas eller flaska. Vissa år måste vi prioritera vinprovningarna. Vi planterar dock stora mängder vinstockar varje år, för att i framtiden alltid kunna erbjuda många olika viner och årgångar.

Säljs Ästads viner på Systembolaget?

Inte i dagsläget. Allt vin vi odlar och producerar prioriteras just nu till våra gäster. Varje år planterar vi tusentals nya vinstockar för att snart ha större kvantiteter eget vin i vår källare. En lansering på Systembolaget kan absolut bli aktuell i framtiden.

Har Sinnenas Spa åldersgräns?

Ja, Sinnenas Spa har en åldergräns på 13 år.

Är det tillåtet att ta med sig barn?

Absolut. Ästad Vingård profilerar sig inte som en familjedestination, men barn är självklart välkomna. Sinnenas Spa har dock en åldersgräns på 13 år och våra vinprovningar en åldersgräns på 18 år.

Vad är det för skillnad på restaurangerna Logen och ÄNG?

Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Restaurang ÄNG är en fristående restaurang som serverar en fast avsmakningsmeny.

Får man ha med sig hund till Ästad Vingård?

Det går bra! Se till att boka ett särskilt hundrum i onlinebokningen. Vi gillar hundar, men eftersom vissa gäster är allergiska kan inte vovven följa med till allmänna utrymmen som till exempel restauranger eller spa.

Hur tar man sig lättast till Ästad?

Det går tyvärr ingen lokaltrafik till Ästad. Enklast tar man sig till oss med bil. Parkeringen är helt kostnadsfri och vi har flera laddstolpar på gården.

Du kan självklart alltid kontakta oss för att få hjälp med att boka taxi eller transport.

GOOGLE MAPS KONTAKT

Boka ett besök på Ästad Vingård

Kolla in våra paket och dagsaktiviteter!

SE PAKET & PRISER
BOKA ONLINE