Paket & priser

Här hittar du Ästad Vingårds aktuella paket och erbjudanden. Varje paket har sin egen inriktning för vin, mat, spa eller naturupplevelser. Från-priserna avser boende i Kvarnbäcken Standard.

BOKA ONLINE KONFERENSPAKET

ERBJUDANDEN

VINTERSPA – 15% RABATT PÅ SPAPAKET

FR. 2.078 kr /person

Gäller vid ankomst mån-tors t.o.m. 29 februari 2024.

Få 15% rabatt på vårt populära spapaket när du bokar med ankomst en måndag till torsdag! Koppla av i ett vintrigt Sinnenas Spa med varma pooler, kalla bad och bastumiljöer inspirerade av naturen omkring vingården.

BOKA ONLINE LÄS MER

VINTERSPA – 15% rabatt på Spapaket Kväll

FR 1.950 kr /person

Gäller vid ankomst mån-tors t.o.m. 29 februari 2024.

Få 15% rabatt på vårt populära Spapaket Kväll när du bokar med ankomst en måndag till torsdag! Checka in klockan 16:00 och njut av en tidig 4-rätters middag och sedan en helkväll i Sinnenas Spa, med pooler, kalla bad och härliga bastumiljöer.

BOKA ONLINE LÄS MER

SISTA MINUTEN-SPA – 25% RABATT PÅ SPAPAKET

FR. 1.474 KR/PERS.

Gäller endast vid bokning 6 dagar innan ankomst på en söndag–torsdag.

Lämna stan och koppla av mitt i naturen. Upptäck Sinnenas Spa med exklusiva bastumiljöer och härliga bad. I våra erbjudanden Sista Minuten-Spa ingår Sinnenas Spa, 4-rätters gårdsmiddag, övernattning och frukost.

BOKA ONLINE LÄS MER

Vingårdsresor

VINGÅRDSPAKET

FR. 2.275 KR/PERS.

Lär dig mer om tjusningen (och utmaningarna!) med jobbet som vinodlare i Halland! Paketet ger dig en guidad vingårdsvandring med en 3-glasprovning, övernattning, 4-rätters gårdsmeny och en härlig frukost innan hemresa.

BOKA LÄS MER

VINGÅRDSPAKET + ÄNG

FR. 4.080 KR/PERS.

Ännu fler smaker och avkoppling. Här börjar du med en guidad tur i vingården tillsammans med vår sommelier, och fortsätter med en 3-glasprovning. Checka sedan in på rummet och gör dig klar för kvällens avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter en skön natts sömn vaknar du upp till en lantligt inspirerad frukostbuffé.

BOKA LÄS MER

ÄNG-paket

FR. 4.710 KR/PERS.

Kan bokas mån-fre

Njut av en helkväll på Restaurang ÄNG och vakna upp till en avsmakningsfrukost morgonen efter. Med ÄNG-paketet serveras du både middag och frukost på Restaurang ÄNG. Koppla av på rummet och njut av en skön natts sömn i något av Ästad Vingårds unika boenden.

BOKA LÄS MER

Spapaket

SPAPAKET

FR. 2.345 KR/PERS.

Lämna vardagen och hämta nya intryck och inspiration i vackra Sinnenas Spa. Vårt Spapaket ger dig entré till Sinnenas Spa, övernattning, 4-rätters Gårdsmeny samt en härlig frukostbuffé innan hemresa.

BOKA LÄS MER

SPAPAKET + ÄNG

FR. 4.300 KR/PERS.

När du inte vill behöva välja mellan avkoppling och smakupplevelser. Hämta nya intryck och inspiration i Sinnenas Spa innan det är dags för kvällens avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter en skön natts sömn vaknar du upp till vår stora lantliga frukost innan hemresa.

BOKA LÄS MER

SPAPAKET KVÄLL

FR. 2.195 KR/PERS.

Njut av vackra Sinnenas Spa under en sen kväll samt efterföljande morgon och förmiddag. Med Spapaket Kväll får du entré till Sinnenas Spa på ankomstdagens kväll och morgonen efter. 4-rätters gårdsmeny serveras på vår hotellrestaurang och efter en skön natts sömn vaknar du upp till vår härliga frukost.

BOKA LÄS MER

Vin & Spa

VIN & SPA

FR. 2.820 KR/PERS.

Smaka, upplev och lär dig mer om vin, samtidigt som du får chansen att njuta av Sinnenas Spa. Paketet Vin & Spa innehåller bland annat guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till Sinnenas Spa och 4-rätters gårdsmeny i vår mysiga hotellrestaurang.

BOKA LÄS MER

VIN & SPA + ÄNG

FR. 4.775 KR/PERS.

Vin, spa och spännande smakupplevelser. Vin & Spa + ÄNG ger dig en guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till Sinnenas Spa samt avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG. Sov ut och vakna upp till vår stora lantliga frukostbuffé morgonen efter.

BOKA LÄS MER

Stanna två nätter

HEMESTERPAKET

FR. 4.960 KR/PERS.

Stanna i Sverige och njut av sköna dagar på Ästad Vingård. Hemesterpaketet ger dig två övernattningar, härlig avkoppling i Sinnenas Spa, vandringar i vackra Åkulla Bokskogar, lantligt inspirerade rätter och gott om tid att bara ta det lugnt.

BOKA LÄS MER

TOTALUPPLEVELSEN

FR. 7.300 KR/PERS.

Paketet för dig som vill prova allt vad Ästad Vingård erbjuder. Här bor du två nätter på vingården och får både prova middag och avsmakningsfrukost på Restaurang ÄNG, samt vår gårdsrestaurangs 4-rätters meny. Koppla av i Sinnenas Spas unika miljöer och sov ut i sköna sängar!

BOKA LÄS MER

PAKET MED AKTIVITETER

Skidpaket

fr. 2.800 KR/PERS.

Upptäck de vackra bokskogarna på vintern! Med vårt skidpaket får du en härlig dag i skogen bland Åkullas preparerade skidspår. Ryggsäck med lunchpaket och god fika får du av oss. Efter skidturen väntar avkopplande timmar i Sinnenas Spa, 4-rätters middag på vår gårdsrestaurang och en härligt mjuk hotellsäng.

BOKA LÄS MER

VANDRINGSPAKET

FR. 2.740 KR/PERS.

Ge dig ut i våra härliga bokskogar. Här startar du med en god morgonfika och planerar dagens vandring. Lunchpaket och kartor över vandringslederna får du av oss. I paketet ingår även 4-rätters Gårdsmeny, övernattning samt frukost innan hemresa.

BOKA LÄS MER

VANDRINGSPAKET + ÄNG

FR. 4.695 KR/PERS.

Vandra i vackra Åkulla bokskogar, checka in på rummet, värm er i Sinnenas Spa och njut av en avsmakningsmeny i restaurang ÄNG. En inspirerande smakupplevelse efter en härlig vandringsdag i naturreservaten. Morgonen efter vaknar du upp till en härlig frukost.

BOKA LÄS MER

Paket över dagen

VANDRING ÖVER DAGEN

FR. 370 KR/PERS.

Allt du behöver för en härlig dag i skogen. Parkera enkelt på Ästad Vingård, njut av en morgonfika och hämta ut en packad väska med lunchpaket och vandringskartor över Åkulla Bokskogar.

BOKA LÄS MER

Frukost & Morgonspa

fr. 640 kr/pers.

Börja morgonen med en lantlig hotellfrukost på vår gårdsrestaurang. När tallrikarna dukats av fortsätter du ner till Sinnenas Spa för en skön förmiddag bland exklusiva bad- och bastumiljöer. Du har tillgång till Sinnenas Spa mellan 10:00–14:00.

Måndag – fredag: 640 kr/person
Lördag – söndag: 790 kr/person

SKICKA FÖRFRÅGAN LÄS MER

MORGONSPA & 3-RÄTTERS LUNCH

FR. 950 KR/PERSON

Spendera hela morgonen och förmiddagen i Sinnenas Spa, med avkopplande bastumiljöer och härliga bad. Efter några timmars spa avslutas upplevelsen på vår gårdsrestaurang med 3-rätters långlunch. En bättre start på dagen är svår att hitta! Du har tillgång till Sinnenas Spa mellan 08:00-12:00.

Måndag – fredag: 950 kr/person
Lördag – söndag: 1100 kr/person

SKICKA FÖRFRÅGAN LÄS MER

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE