fbpx

SMAKUPPLEVELSER, NJUTNING OCH AVKOPPLING

FR. 6.670 KR/PERS.

Kan endast bokas med ankomst söndag till fredag.

För dig som vill uppleva allt på vår halländska vingård. Starta vistelsen med en guidad vingårdsvandring tillsammans med gårdens sommelier. Vandringen börjar på odlingen och fortsätter in i vineriet och vinkällaren, med en efterföljande vinprovning. Njut av Sinnenas Spa som inspirerats av naturreservaten omkring vingården. Du får också prova avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG såväl som Logens 4-rätters gårdsmeny. Sov ut i sköna sängar och vakna upp till vår stora lantliga frukost!

BOKA LÄS MER OM ÄNG

Frukost på ÄNG

Mellan den 1 januari och 30 juni 2024 genomgår vineriet en renovering. För paketet Totalupplevelsen ersätts guidad vingårdsvandring och vinprovning istället av Frukost på ÄNG med tillhörande dryckespaket.

i Totalupplevelsen ingår:

Gäller till och med 30 december 2023.

✓ Vingårdsvandring på vinfältet, i vineriet och vinkällare. Start 11:00.
✓ Vinprovning med tre glas vin, varav minst ett från Ästad. Start 12:00.
✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG
✓ 4-rätters gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning x 2 nätter
✓ Frukost x 2 tillfällen

BOKA SE ALLA PAKET

TOTALUPPLEVELSEN JAN-JUN 2024

Gäller mellan 1 januari och 30 juni 2024.

✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG
✓ 4-rätters gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning x 2 nätter
✓ Frukost på Restaurang Logen (x1)
✓ Avsmakningsfrukost på Restaurang ÄNG (x1)

BOKA SE ALLA PAKET

Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

OBS! Restaurang ÄNG håller stängt Midsommarafton samt 10-30 juli 2023.

RESTAURANG ÄNG

SINNENAS SPA

Under båda dagarna har du tillgång till Sinnenas Spa. Ute i spaträdgården hittar du både varma och kalla bad som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv igen. Glöm inte att kika ner i undervattensbastun och se livet under ytan. Eller kliv in i inomhusdelen, till exklusiva bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar.

SINNENAS SPA

GUIDAD VINGÅRDSVANDRING & PROVNING

Följ med gårdens sommelierer ut bland vinstockarna och lär dig mer om hur vi odlar ekologiska druvor i Sverige. Vingårdsvandringen ger dig en intressant timma som förklarar hela processen, från ranka till färdigt vin. Vi fortsätter in i vineriet bland druvpressar, ekfat och ståltankar.

VÅR VINGÅRD

GÅRDSMENY PÅ LOGEN

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat. Här har kökschef Caroline Salminen skapat en avslappnad atmosfär där alla är välkomna. Menyn varierar i takt med årstiderna och här serveras vår stora frukost, à la carte-luncher och vår 4-rätters gårdsmeny på kvällen.

RESTAURANG LOGEN

VANDRA I ÅKULLA BOKSKOGAR

I avskilda Åkulla Bokskogar finns hela tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen, eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten vid Hiaklitten. Här finns vandringsleder för nybörjare som proffs.

AKTIVITETER

STANDARD, SUPERIOR ELLER PRIVAT SPA-AVDELNING?

Bo på Ästad Vingård och vakna upp till vår lantliga frukost. På gården finns allt från stora rum med bastu på rummet och egen spa-avdelning till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE

Något extra på rummet?

Vill ni checka in några timmar tidigare eller har ni något särskilt att fira? Med våra tillägg blir vistelsen extra skön. Samtliga tillägg kan bokas när du gör din onlinebokning.

SE TILLÄGG

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE