Totalupplevelsen. Upplev allt på vingården - Ästad Vingård Totalupplevelsen. Upplev allt på vingården - Ästad Vingård

SMAKUPPLEVELSER, NJUTNING OCH AVKOPPLING

FR. 4.820 KR/PERS.

Går att boka med ankomst onsdag – söndag.

För dig som vill uppleva allt på vår halländska vingård. Starta vistelsen med en guidad vingårdsvandring tillsammans med gårdens sommelier. Vandringen börjar på odlingen och fortsätter in i vineriet och vinkällaren, med en efterföljande vinprovning. Under en hel dag har du fri entré till Sinnenas Spa, som inspirerats av naturreservaten omkring vingården. Du får också prova avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG såväl som Logens 4-rätters gårdsmeny. Sov ut i sköna hotellrum och vakna upp till vår stora lantliga frukost!

BOKA

i Totalupplevelsen ingår:

✓ Entré till Sinnenas Spa under en hel dag
✓ Avsmakningsmeny, Restaurang ÄNG
✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas, varav minst ett från Ästad
✓ 4-rätters gårdsmeny, Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum, x 2 nätter
✓ Frukost, x 2 morgnar

BOKA SE ALLA PAKET

VANDRA I ÅKULLA BOKSKOGAR

I avskilda Åkulla Bokskogar finns hela tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen, eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten vid Hiaklitten. Här finns vandringsleder för nybörjare som proffs.

AKTIVITETER

EN HEL DAG I SINNENAS SPA

Under en hel dag har du tillgång till Sinnenas Spa. Ute i spaträdgården hittar du både varma och kalla bad som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv igen. Glöm inte att kika ner i undervattensbastun där fiskarna simmar förbi på andra sidan glaset. Eller kliv in i inomhusdelen, till exklusiva bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar.

SINNENAS SPA

GÅRDSMENY PÅ LOGEN

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat. Här har kökschef Caroline Salminen skapat en avslappnad atmosfär där alla är välkomna. Menyn varierar i takt med årstiderna och här serveras vår stora frukost, à la carte-luncher och vår 4-rätters gårdsmeny på kvällen.

RESTAURANG LOGEN

Avsmakningsmeny PÅ Restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

RESTAURANG ÄNG

STANDARD, SUPERIOR ELLER SVIT?

När du bokar rum eller paket på Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter. Allt från stora sviter med spa-avdelning, hotellrum med egen bastu, till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE