fbpx

Restaurang ÄNG

I anslutning till Ästad Vingård ligger nya Restaurang ÄNG som serverar en skandinavisk avsmakningsmeny med fokus på lokala råvaror och metoder från hela världen.

Avsmakningsmeny på ÄNG

Kliv in i glashuset och låt Restaurang ÄNG ta dig med på en härlig smakupplevelse genom Halland och ut i världen. Middagen serveras som avsmakningsmeny med tillhörande dryckespaket eller utvalda viner från ÄNGs källare.

FILIP GEMZELL

Det kreativa arbetet på Restaurang ÄNG leds av Filip Gemzell. Tillsammans med sitt team utforskar han det skandinaviska landskapet och arbetar med producenter som delar filosofin kring hållbarhet och ekologisk odling.

BOKA BORD

BELÖNADE SMAKER

ÄNG har tilldelats flera utmärkelser för sitt arbete. Sedan 2021 innehar ÄNG en stjärna i Guide Michelin, samt guidens gröna stjärna för sitt noggranna hållbarhetsarbete. ÄNG är också KRAV-märkt med två stjärnor och har tilldelats två ringar av den hållbara matguiden 360° Eat Guide. I White Guide klassas ÄNG som "Mästarklass".

DRYCKER & VINKÄLLARE

Dryckespaketet består av utvalda ekologiska och hantverksmässiga drycker. Ibland från Ästad Vingårds egen produktion, men även viner från övriga Europa som matchar odlingskriterierna på gården. ÄNG serverar även ett alkoholfritt paket med restaurangens egenproducerade drycker.

BOKA BORD VINLISTA

FRUKOST PÅ ÄNG

Från oktober 2023 serverar ÄNG även en avsmakningsfrukost i glashuset. Frukostmenyn utgår från nordisk frukosttradition, dess smaker och lokala råvaror, men plockar inspiration från olika hörn runtom i världen. Frukost på ÄNG kan bokas via ÄNG-paketet eller separat på ÄNGs webbplats.

ÄNG-PAKET BOKA BORD

ÖPPETTIDER

Måndag till fredag från 17:00.
Besök ÄNGs webbplats för aktuella priser.

TILL RESTAURANGANG.SE

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE