Restaurang ÄNG - Ästad Vingård Restaurang ÄNG - Ästad Vingård

Restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG serverar en skandinavisk avsmakningsmeny med fokus på råvaror från det halländska landskapet. Flera av ingredienserna plockas varje morgon från skogar och ängar omkring restaurangen.

FILIP GEMZELL, KÖKSMÄSTARE

Det kreativa arbetet på Restaurang ÄNG leds av Filip Gemzell. Tillsammans med sitt team utforskar han det lokala landskapet omkring Ästad och arbetar med producenter som delar filosofin kring hållbarhet och ekologisk odling.

BOKA BORD

BELÖNADE SMAKER

ÄNG har tilldelats flera utmärkelser för sitt arbete. Sedan 2021 innehar ÄNG en stjärna i Guide Michelin, samt guidens gröna stjärna för sitt noggranna hållbarhetsarbete. ÄNG är också KRAV-märkt med två stjärnor och har tilldelats två ringar av den hållbara matguiden 360° Eat Guide. I White Guide klassas ÄNG som "Mästarklass".

DRYCK

Dryckespaketet består av utvalda ekologiska och hantverksmässiga drycker, med närhet till Halland. Ibland från Ästad Vingårds egen produktion, men även viner från övriga Europa som matchar odlingskriterierna på gården. ÄNG serverar även ett alkoholfritt paket med restaurangens egenproducerade drycker.

BOKA BORD

ÖPPETTIDER & PRISER

Onsdag till lördag från 17:00

-29 december 2021
Avsmakningsmeny 1300 kr
Dryckespaket 950 kr

1-31 januari 2022
Stängt

2 februari - 30 april 2022
Avsmakningsmeny 1400 kr
Dryckespaket 1100 kr

1 maj - 30 juni 2022
Stängt

1 juli 2022-
Nya ÄNG öppnar

BOKA BORD LÄS MER OM NYA ÄNG

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE