Lokala råvaror från Halland

På Ästad Vingård hittar du vår hotellrestaurang Logen och Smakbaren i Sinnenas Spa. På gården här finns även Restaurang ÄNG. Varje restaurang har sin egen meny och inriktning, men båda arbetar med lokala och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. För att boka bord på restaurang Logen via länken eller ring 0340-460 61. Önskar ni boka bord på restaurang ÄNG så görs detta på ÄNGs hemsida.

Boka på Logen Boka på ÄNG

RESTAURANG LOGEN

Restaurang Logen är vår hotellrestaurang som lagar genuin, lantlig mat. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla och här serveras frukost, lunch och kvällens gårdsmeny.

RESTAURANG LOGEN

RESTAURANG ÄNG

Restaurang ÄNG utforskar det lokala landskapet tillsammans med traktens odlare, jägare och fiskare. Filip Gemzell leder det kreativa arbetet och tillsammans med sitt team presenterar han sin avsmakningsmeny, kombinerat med ekologiska och hantverksmässiga drycker.

ÄNG har en stjärna i Guide Michelin, samt guidens gröna stjärna för ett noggrant hållbarhetsarbete.

RESTAURANG ÄNG

SMAKBAREN

Smakbaren hittar du i Sinnenas Spa. Här kan du beställa tilltugg, mindre rätter, öl, vin och alkoholfria drycker.

SMAKBAREN

VINBAREN

Längst in i Vinhuset hittar du Vinbaren. Här häller vi Ästads egna viner tills sista flaskan är slut tillsammans med våra favoriter från vingårdar runtom i Europa.

VINBAREN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE