Boka konferens på vingården

Lägg nästa konferens på Ästad Vingård. Här får ni de bästa förutsättningarna för att ta verksamheten till nästa nivå. Vi har stora, avskilda möteslokaler med den senaste tekniken för både fysiska deltagare och digitala gäster.

OFFERTFÖRFRÅGAN

KONFERENSLOKALER I VINGÅRDSMILJÖ

Hur många ska träffas? På gården finns möteslokaler i flera olika storlekar, och de flesta lokaler kan enkelt anpassas efter era önskemål. Er konferensvärd hjälper er på plats och finns till hands under hela mötet.

KONFERENSRUM

TA INGA BESLUT PÅ TOM MAGE

Köksmästare Caroline och kollegorna på vår vingårdsrestaurang lagar lantligt inspirerade rätter och himmelskt god fika, alla dagar i veckan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår i alla konferenspaket. Stannar ni över natt kan ni äta vår 4-rätters gårdsmeny eller besöka Restaurang ÄNG, där Filip Gemzell satt ihop en avsmakningsmeny med det bästa från traktens gårdar, skogar, vatten och ängar.

VÅRA RESTAURANGER

KONFERENSPAKET ELLER SKRÄDDARSYTT

Välj något av våra konferenspaket eller kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse efter era specifika önskemål. Aktiviteter kan självklart adderas till paketen.

✓ Dagkonferens
✓ Konferenspaket med övernattning
✓ Konferenspaket Extra

KONFERENSPAKET

INGÅR ALLTID:

✓ Moderna konferenslokaler och mötesrum
✓ Digitala anteckningstavlor, WiFi, ljudsystem och projektor
✓ Egen konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

"GLÖM INTE BORT ATT HA KUL TILLSAMMANS. BOKA EN AKTIVITET!"

SVENSKA VINER OCH SINNENAS SPA

Vi har många aktiviteter som passar alla i gruppen. Avsluta mötet med en gemensam vinprovning i mötesrummet som leds av vår sommelier. Eller koppla av i Sinnenas Spa med tilltugg och något gott att dricka från Smakbaren.

KONFERENSAKTIVITETER

ÖVERNATTA I HOTELLRUM

På Ästad Vingård finns flera olika övernattningsmöjligheter. Alla hotellrum har egen bastu på rummet och Kvarnbäcken Premium-rummen är dessutom utrustade med egen spaavdelning och badkar i natursten. I Bäckstugorna kan två personer övernatta, med gemensam toalett och dusch i en angränsande byggnad.

BOENDE

ÄSTAD TRANSFER

Ästad Vingård ligger cirka två mil från Varberg. Enklaste sättet att ta sig till oss är med bil. På parkeringen finns flera laddstolpar för elfordon. Men det går självklart lika bra att ta tåg till Varberg eller Falkenberg, alternativt flyg till Göteborg. Meddela oss vid bokningstillfället så ordnar vi med transfer tur och retur via våra samarbetspartners!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

BOKA KONFERENS
BOKA ONLINE