Kick-off och Teambuilding - Ästad Vingård Kick-off och Teambuilding - Ästad Vingård

Aktiviteter med kollegorna

Vi har många aktiviteter för en kick-off eller när ett team ska lära känna varandra lite bättre. Allt från smakupplevelser och vinodling, till vandringar i naturen och de mer fysiska aktiviteterna hos våra vänner på Grönbetet.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPROVNINGAR

Träna upp smaksinnet tillsammans! Om du är van vid vinprovningar eller om du är nybörjare spelar mindre roll. Här handlar det egentligen bara om att smaka och känna efter. Provningarna leds av Ästads egna sommelierer som guidar er genom provningen.

VINPROVNINGAR

VINGÅRDSVANDRING

Följ med våra vingårdsarbetare ut bland vinstockarna och lär er mer om hur vi odlar ekologiska druvor i Sverige. Vandringen fortsätter in i vineriet bland druvpress, ekfat och ståltankar. En spännande timme som förklarar hela processen, från ranka till färdigt vin.

VINGÅRDSVANDRINGAR

SINNENAS SPA

Koppla av några timmar i härliga Sinnenas Spa, inspirerat av naturen omkring vingården. Här finns bland annat exklusiva bastumiljöer, varma och kalla bad inomhus och utomhus, samt vår Smakbar där vi serverar tilltugg, smårätter och alkohol/alkoholfria drycker.

SINNENAS SPA

VANDRING I BOKSKOGEN

Sträck på benen tillsammans i Åkulla Bokskogar. Tolv naturreservat med över sex mil vandringsleder för både nybörjare och mer erfarna. Vi hjälper gärna till med vandringskartor och ryggsäckar med lunch eller fika.

VANDRINGSPAKET

VÄNNERNA PÅ GRÖNBETET

Kika in hos våra vänner på Grönbetet och deras fartfyllda aktiviteter. Här kan du prova på populära Fångarna på Gården, den utmanande Höghöjdsbanan, gårdsförhör och Zipline. En mix av samarbeten och tävlingar där alla kan vara med och bidra.

GRÖNBETET.SE

Aktiviteter och priser

Att ha kul ska inte kosta för mycket. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse tillsammans.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINGÅRDSVANDRING

100 KR/PERSON EXKL. MOMS

Under cirka en timme tar vi med dig på en guidad vingårdsvandring ute på fältet och in i vineriet. Vingårdsvandringen leds av vingårdsarbetare eller sommelier som lär dig allt om hur vi odlar ekologiskt vin i Halland!

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPRESENTATION

80 KR/PERSON EXKL. MOMS

Minimipris 480 kr/grupp

Tight om tid? Vinpresentationen är en kortare version av vår vingårdsvandring. På cirka en kvart berättar vi om vår vinsatsning och presenterar kort verksamhetens bakgrund. Samtidigt provar vi tillsammans något av vinerna som producerats på gården.

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPROVNING

FR. 80 KR/PERSON EXKL. MOMS

Stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet doftar, smakar och påverkar dina sinnen. Våra vinprovningar passar både nybörjare som mer erfarna. Ett kul sätt att återupptäcka sitt smaksinne.

Provning av:
1 glas vin, 80 kr/person exkl. moms
3 glas vin, 260 kr/person exkl. moms
5 glas vin, 380 kr/person exkl. moms

OFFERTFÖRFRÅGAN

VINPROVARTÄVLING

276 KR/PERSON EXKL. MOMS

På kort tid smakar du av fyra viner och parar ihop dem med fyra beskrivningar. Guldstjärna om du vågar dig på en gissning om ursprung och druva! Cirka 45 minuter. OBS! I den här aktiviteten ingår inte Ästads egna viner.

OFFERTFÖRFRÅGAN

SINNENAS SPA

FR. 436 KR/PERSON EXKL. MOMS

Umgås tillsammans i mysiga Sinnenas Spa. Beställ något att dricka från Smakbaren och koppla av i våra exklusiva bastumiljöer samt varma och kalla bad både utomhus och inomhus.

OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅNGARNA PÅ GÅRDEN

FR. 316 KR/PERSON EXKL. MOMS

Svetsa samman gänget hos våra vänner på Grönbetet. I populära Fångarna på Gården kan ni tävla tillsammans och mot varandra i lantliga aktiviteter som är både kluriga och fysiskt utmanande.

OFFERTFÖRFRÅGAN

AVBROTTET

236 KR/PERSON EXKL. MOMS

En skön bensträckare mellan intensiva arbetspass. Våra vänner på Grönbetet tar med gänget på ett avbrott med kluriga utmaningar. Tar cirka en timma och passar bra i samband med lunch eller en
längre fika.

OFFERTFÖRFRÅGAN

HÖGHÖJDSBANA & ZIP-LINA

FR. 156 KR/PERSON EXKL. MOMS

Hos våra grannar på Grönbetet och deras höghöjdsbana får ni öva er i att hantera både fysiska och mentala hinder på väg upp mot toppen. En femton meter hög utmaning som utförs tillsammans med säkerhetsutbildad guide. Längst upp i Skybaren kan ni pusta ut med vin, chark och ost innan den härliga zip-linan väntar.

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE