Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Vi växer! Hos oss får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

SINNENAS SPA

SPAVÄRD (EXTRA)

Varannan helg

Är du en självständig problemlösare med naturlig talang för service och personligt bemötande? Här kommer du att få ta hand om våra gäster och hjälpa dem till bästa möjliga avkoppling och upplevelse. Ingen gäst är den andra lik och därför tror vi att du snabbt kan fatta egna beslut i nya situationer, och behåller skärpan under både lugna och stressiga dagar.

LÄS MER

SPAVÄRD (HELG & SOMMAR)

Varannan helg + sommar 100%

Nu söker vi en spavärd för sommarsäsongen 2022 till Sinnenas Spa. Den här tjänsten startar redan nu, där du arbetar varannan helg fram till sommaren. Under sommarmånaderna får du sedan chansen att gå upp tid och arbeta 100%. En perfekt tjänst för dig som studerar!

LÄS MER

MATKREATÖR & BAGARE

Deltid alt. Heltid

Nu söker vi en matkreatör & bagare till Smakbaren på Sinnenas Spa. Här kommer du att arbeta med vår spameny genom att baka, laga mat och komma med nya idéer på serveringar.

TILL TJÄNSTEN

RESTAURANG LOGEN

Servis

Tillsvidare, 75%

Restaurang Logen söker nu en servitris eller servitör till teamet! Tjänsten är på 75% och här får du möjlighet att arbeta i en mysig halländsk vingårdsmiljö.

TILL TJÄNSTEN

SERVIS (EXTRA OCH/ELLER SOMMAR)

Bli en del av servisteamet på Restaurang Logen! Tjänsten finns som både sommarjobb, med möjlighet till extratjänst under övriga året. En perfekt lösning för dig som studerar och vill jobba extra timmar.

LÄS MER

KOCK

80%

Nu söker vi dig med kreativ talang och höga ambitioner att utvecklas som kock. På Logen kommer du att arbeta bredvid förste kock i det dagliga arbetet, och förväntas bidra med nya idéer och inspiration att dela med teamet. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar.

LÄS MER

KOCK (EXTRA & SOMMAR)

Extraanställning med möjlighet till sommarjobb på 100%

På Logen serveras lantligt inspirerad mat i säsong, med en varm hemma-hos-känsla där alla är välkomna. I teamet ingår engagerade och sammansvetsade kollegor som jobbar efter hög kvalitet i alla led. Den här tjänsten är för dig som behöver ett extrajobb och kan rycka in på timmar när det behövs.

LÄS MER

KOCK (SOMMAR)

80%

Laga mat på en svensk vingård i sommar! Logen serverar lantligt inspirerad mat i säsong och söker nu en kocktjänst på 80% i sommar. Här får du chansen att arbeta på en av Sveriges största vingårdar och kan njuta av livet längs västkusten.

TILL TJÄNSTEN

FRUKOSTVÄRD/FRUKOSTKOCK

75%

Är du vår nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostvärd/frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. Utbildning och träning får du av oss, men du får gärna ta med dig kreativitet, idérikedom och bra samarbetsförmåga. Vi är alltid öppna för nya idéer, för att göra frukosten ännu lite bättre.

LÄS MER

ÄSTAD VINGÅRD

VINGÅRDSARBETARE (SOMMAR)

100%, juni-juli

Var med och odla fram årets skörd på Ästads ekologiska vingårdar! Nu söker vi en pigg sommararbetare för en 100% tjänst i juni och juli.

TILL TJÄNSTEN

RECEPTION & BOKNING

80%

Som receptionist på Ästad Vingård blir du både det första och det sista intrycket för våra gäster. Du levererar en varm och personlig service och får också möjlighet att utvecklas inom bokning och försäljning.

LÄS MER

Chef för vingårdsaktiviteter

100%

Kom till oss och gör Sverige till ett ännu mer spännande vinland! De närmaste åren har vi en expansiv plan framför oss med många nyplanteringar och ännu fler gäster till vår vingård. Nu söker vi en chef för alla vingårdsaktiviteter där du får chansen att spela en nyckelroll på en av Sveriges största vingårdar.

TILL TJÄNSTEN

SOMMELIER OCH GUIDE

Deltid

Är du utbildad sommelier? Har du svårt att sluta prata om vin? Kom och prata vin med gästerna på Ästad Vingård! I den här tjänsten får du använda dina kunskaper för att guida nyfikna gäster på vingårdsvandringar. Efteråt håller du i vinprovningar med gårdens eget vin.

LÄS MER

Receptionist (sommar)

100%

Nu söker vi en receptionist för sommaren 2022, med stor känsla för personligt bemötande och som kan ge våra gäster service i absolut toppklass. Är du rätt person finns även möjligheter att jobba inom spa, bokning och försäljning.

LÄS MER

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE