LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Vi växer! Hos oss får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

RESTAURANG LOGEN

SOMMARJOBB: Servis

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: Servis/Runner

Nu söker vi en servicesäker servis/runner till Restaurang Logen. Tjänsten är ett sommarjobb från juni till augusti, en perfekt lösning för dig som till exempel studerar.

TILL TJÄNSTEN

KOCK

80%

Nu söker vi dig med kreativ talang och höga ambitioner att utvecklas som kock. På Logen kommer du att arbeta bredvid förste kock i det dagliga arbetet, och förväntas bidra med nya idéer och inspiration att dela med teamet. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: KOCK

Laga mat på en svensk vingård i sommar! Logen serverar lantligt inspirerad mat i säsong och söker nu kocktjänst på 80% alt. 100% i sommar. Här får du chansen att arbeta på en av Sveriges största vingårdar och kan njuta av livet längs västkusten.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: FRUKOSTVÄRD

Tidiga morgnar är bäst och frukosten är dagens viktigaste måltid! Nu söker Restaurang Logen en frukostvärd till sommaren 2024!

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: FRUKOSTKOCK

Är du sommarens nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen.

TILL TJÄNSTEN

SERVIS (EXTRA)

Levererar du förstklassig service och har ett stort intresse för mat och vin? Då är servisteamet på Logen helt rätt för dig. Här kommer du att få arbeta i mysig vingårdsmiljö med våra härliga gäster.

TILL TJÄNSTEN

DISKARE (EXTRA)

Nu söker Restaurang Logen en noggrann och effektiv diskare på vingården. Tjänsten är ett extrajobb med anställning på timmar vid enstaka dagar. En perfekt lösning för dig som vill vara flexibel och kunna jobba vid enstaka tillfällen.

TILL TJÄNSTEN

ÄSTAD VINGÅRD

SOMMARJOBB: TRÄDGÅRDSARBETARE

Var med och gör Ästad Vingård ännu vackrare! Nu söker vi en trädgårdsarbetare med öga för det estetiska och båda fötterna nere i jorden. Tjänsten är ett sommarjobb och du måste ha fyllt 16 år.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: RECEPTIONIST

Kom och jobba som receptionist hos oss på Ästad Vingård i sommar! Här blir du både det första och det sista intrycket för våra förväntansfulla gäster, och du levererar en varm och personlig service oavsett situation. Tjänsten sträcker sig mellan juni och augusti, med chans till extrajobb såsom helgjobb under övriga delar av året.

TILL TJÄNSTEN

Lokalvårdare

Jobba med lokalvård på Ästad Vingård! En av de viktigaste tjänsterna som våra gäster alltid uppskattar. För lokalvård arbetar vi tillsammans med SOL Facility Services. Sök en tjänst eller få svar på dina frågor genom att kontakta platschef Amir Jetishi på amir@sol.se

Läs mer om SOL

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE