LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Vi växer! Hos oss får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

SINNENAS SPA

SPAVÄRD

80% (visstid t.o.m. 30 september)

Jobba i en av Sveriges bästa spamiljöer. Som spavärd blir du en del av teamet med ansvar för att gästen ska få en skön och avkopplande vistelse. Tjänsten är bred och innehåller olika uppgifter inom spa-, restaurang- och konferensarbete för en varierad dag på jobbet!

TILL TJÄNSTEN

SPAVÄRD

Varannan helg + timmar

En utmärkt tjänst för dig som studerar! Här jobbar du som spavärd varannan helg med start nu direkt – och sen får möjlighet till fler timpass på vardagar under sommaren.

TILL TJÄNSTEN

RESTAURANG LOGEN

SERVIS: SERVICE- & KVALITETSANSVARIG

Tillsvidare, 85-100%

Har du erfarenhet från servisyrket, älskar daglig gästkontakt och vill ta nästa steg inom ledarskap? Som service- och kvalitetsansvarig (S.K.A) på Restaurang Logen ansvarar du för driftpasset i restaurangen och håller gästnöjdheten på fortsatt höga nivåer.

TILL TJÄNSTEN

KOCK

100%

Nu söker vi dig med kreativ talang och höga ambitioner att utvecklas som kock. På Logen kommer du att arbeta bredvid förste kock i det dagliga arbetet, och förväntas bidra med nya idéer och inspiration att dela med teamet. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar.

TILL TJÄNSTEN

Servis

Tillsvidare, 75%

Restaurang Logen söker nu en servitris eller servitör till teamet! Tjänsten är på 75% och här får du möjlighet att arbeta i en mysig halländsk vingårdsmiljö.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: Servis

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: Servis/Runner

Nu söker vi en servicesäker servis/runner till Restaurang Logen. Tjänsten är ett sommarjobb från juni till augusti, en perfekt lösning för dig som till exempel studerar.

TILL TJÄNSTEN

SOMMARJOBB: FRUKOSTKOCK

Är du sommarens nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen.

TILL TJÄNSTEN

SERVIS (EXTRA)

Levererar du förstklassig service och har ett stort intresse för mat och vin? Då är servisteamet på Logen helt rätt för dig. Här kommer du att få arbeta i mysig vingårdsmiljö med våra härliga gäster.

TILL TJÄNSTEN

DISKARE (EXTRA)

Nu söker Restaurang Logen en noggrann och effektiv diskare på vingården. Tjänsten är ett extrajobb med anställning på timmar vid enstaka dagar. En perfekt lösning för dig som vill vara flexibel och kunna jobba vid enstaka tillfällen.

TILL TJÄNSTEN

ÄSTAD VINGÅRD

ASSISTERANDE HOTELLCHEF

Ta nästa steg i hotellkarriären! Nu har vi en spännande roll med rätt mix av gästkontakt och beslutsfattande på operativ och strategisk nivå. Allt för att skapa en ännu bättre gästupplevelse för framtiden – och en chans för dig att växa.

TILL TJÄNSTEN

MÅLARE MED BRED PALETT

Nu söker vi en målare som förutom penseln också kan hålla i en hammare. Kan du dessutom såga, mura och kanske sätta plattor blir du ännu mer intressant för oss. Som en del av utvecklingsteamet på Ästad Vingård kommer du främst att få måla, men vid behov också utföra andra sysslor inom bygg, anläggning och underhåll. En mångsidig hantverkartjänst som troligtvis kommer passa dig som handen i handsken.

TILL TJÄNSTEN

SOMMELIER

80%

Är du utbildad sommelier? Har du svårt att sluta prata om vin? Kom och prata vin med gästerna på Ästad Vingård! I den här tjänsten får du använda dina kunskaper för att prata vin med våra gäster och assistera med värdskap i receptionen.

LÄS MER

Lokalvårdare

Jobba med lokalvård på Ästad Vingård! En av de viktigaste tjänsterna som våra gäster alltid uppskattar. För lokalvård arbetar vi tillsammans med SOL Facility Services. Sök en tjänst eller få svar på dina frågor genom att kontakta platschef Amir Jetishi på amir@sol.se

Läs mer om SOL

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE