fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Vi växer! Hos oss får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

SINNENAS SPA

RESTAURANG LOGEN

FÖRSTE KOCK PÅ LOGEN

100%

Nu söker vi en förste kock till Restaurang Logen på Ästad Vingård. En utmärkt tjänst för dig som vill kombinera kreativitet med att leverera på jämna, höga nivåer när Logen satsar för framtiden!

TILL TJÄNSTEN

KOCK (EXTRA)

Kom och laga mat på en av Sveriges största vingårdar! Teamet på Restaurang Logen söker nu en kock för extra tjänst på timmar!

TILL TJÄNSTEN

Servis

Tillsvidare, 75%

Restaurang Logen söker nu en servitris eller servitör till teamet! Tjänsten är på 75% och här får du möjlighet att arbeta i en mysig halländsk vingårdsmiljö.

TILL TJÄNSTEN

SERVIS (EXTRA)

Levererar du förstklassig service och har ett stort intresse för mat och vin? Då är servisteamet på Logen helt rätt för dig. Här kommer du att få arbeta i mysig vingårdsmiljö med våra härliga gäster.

TILL TJÄNSTEN

ÄSTAD VINGÅRD

Chef för Uteanläggning och Fastighetsdrift

Tillsvidare

Ordning och reda, allt ska bara fungera! Uteanläggning och Fastighetsdrift är en av gårdens viktigaste funktioner som håller anläggningen snygg, prydlig och fungerande för gästerna. Nu söker vi en chef till avdelningen och teamet.

TILL TJÄNSTEN

SOMMELIER OCH GUIDE

Extra

Är du utbildad sommelier? Har du svårt att sluta prata om vin? Kom och prata vin med gästerna på Ästad Vingård! I den här tjänsten får du använda dina kunskaper för att guida nyfikna gäster på vingårdsvandringar, hålla i vinprovningar och servera vin i vår nya vinbar!

LÄS MER

Receptionist

Varannan helg och sommar/vid behov

Nu söker vi en receptionist med stor känsla för personligt bemötande och som kan ge våra gäster service i absolut toppklass! Tjänsten är ett extrajobb förlagt över helger och lov.

TILL TJÄNSTEN

Lokalvårdare

Jobba med lokalvård på Ästad Vingård! En av de viktigaste tjänsterna som våra gäster alltid uppskattar. För lokalvård arbetar vi tillsammans med SOL Facility Services. Sök en tjänst eller få svar på dina frågor genom att kontakta platschef Amir Jetishi på amir@sol.se

Läs mer om SOL

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE