Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar! Här får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa, aktiviteter och service. Är variation extra viktigt för dig i arbetslivet kan vi ofta hitta individuella lösningar. Vi har till exempel flera medarbetare som delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården, just för att de har flera intressen.

Souschef till Logen

Heltid

Som souschef kommer du att ingå i Restaurang Logens team under ledning av Caroline Salminen. På Logen serveras lantligt inspirerad mat i säsong, med en varm hemma-hos-känsla där alla är välkomna. I teamet ingår engagerade och sammansvetsade kollegor som jobbar efter hög kvalitet i alla led.

LÄS MER

KOCK

Tillsvidare (80%)

Nu söker vi fler kreativa kockar som älskar att laga mat och vill förverkliga sina idéer! På Restaurang Logen lagas genuin och lantligt inspirerad mat under ledning av kökschef Caroline Salminen. Frukost, lunch och vår populära gårdsmeny på kvällen. Mellan passen är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera nya idéer tillsammans med teamet.

LÄS MER

FRUKOSTKOCK/FRUKOSTVÄRD

Tillsvidare (75%)

Är du vår nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock/frukostvärd kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. Utbildning och träning får du av oss, men du får gärna ta med dig kreativitet, idérikedom och bra samarbetsförmåga. Vi är alltid öppna för nya idéer, för att göra frukosten ännu lite bättre.

LÄS MER

RECEPTIONIST

Extraanställning och sommar

Nu söker vi dig med stor talang för personligt bemötande och service! Som receptionist kommer du att få en varierad arbetsdag med mycket gästkontakt. Arbetet utgår från vår reception alternativt i vår spareception med ett helt nytt inomhus-spa med fantastiska miljöer för avkoppling och upplevelser. Här kommer du ta hand om gästerna och se till att de får en vistelse i absolut toppklass.

LÄS MER

SERVITRIS/SERVITÖR

Deltid (75%)

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. Med start på morgonen serverar vi vår stora frukost, som sen övergår i en härlig vingårdslunch. Kvällen avslutar vi med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och spännande viner.

LÄS MER

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE