Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar! Här får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

Receptionist/bokning

Tillsvidare (80%)

Nu söker vi en receptionist med stor känsla för personligt bemötande och som kan ge våra gäster service i absolut toppklass. Är du rätt person finns även utvecklingsmöjligheter inom bokning och försäljning.

LÄS MER

Souschef till Logen

Heltid

Som souschef kommer du att ingå i Restaurang Logens team under ledning av Caroline Salminen. På Logen serveras lantligt inspirerad mat i säsong, med en varm hemma-hos-känsla där alla är välkomna. I teamet ingår engagerade och sammansvetsade kollegor som jobbar efter hög kvalitet i alla led.

LÄS MER

KREATIV KOCK PÅ LOGEN

Tillsvidare (Deltid)

Nu söker vi dig med kreativ talang och höga ambitioner att utvecklas som kock. På Logen kommer du att arbeta bredvid förste kock i det dagliga arbetet, och förväntas bidra med nya idéer och inspiration att dela med teamet. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar för att ta matupplevelsen till nästa steg.

LÄS MER

FRUKOSTKOCK/FRUKOSTVÄRD

Tillsvidare (75%)

Är du vår nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock/frukostvärd kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. Utbildning och träning får du av oss, men du får gärna ta med dig kreativitet, idérikedom och bra samarbetsförmåga. Vi är alltid öppna för nya idéer, för att göra frukosten ännu lite bättre.

LÄS MER

SERVITRIS/SERVITÖR

Deltid (75%)

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. Med start på morgonen serverar vi vår stora frukost, som sen övergår i en härlig vingårdslunch. Kvällen avslutar vi med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och spännande viner.

LÄS MER

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE