Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård Lediga tjänster. Sök jobb hos oss! - Ästad Vingård

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar! Här får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

SOMMELIER OCH GUIDE

Deltid

Är du utbildad sommelier? Har du svårt att sluta prata om vin? Kom och prata vin med gästerna på Ästad Vingård! I den här tjänsten får du använda dina kunskaper för att guida nyfikna gäster på vingårdsvandringar. Efteråt håller du i vinprovningar med gårdens eget vin.

LÄS MER

Receptionist/bokning

Tillsvidareanställning deltid 80% / Extraanställning varannan helg

Nu söker vi en receptionist med stor känsla för personligt bemötande och som kan ge våra gäster service i absolut toppklass. Är du rätt person finns även utvecklingsmöjligheter inom bokning och försäljning.

LÄS MER

KOCK PÅ LOGEN

Deltid (80%)

Nu söker vi dig med kreativ talang och höga ambitioner att utvecklas som kock. På Logen kommer du att arbeta bredvid förste kock i det dagliga arbetet, och förväntas bidra med nya idéer och inspiration att dela med teamet. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar för att ta matupplevelsen till nästa steg.

LÄS MER

EXTRAJOBB – KOCK

Deltid, timmar

På Logen serveras lantligt inspirerad mat i säsong, med en varm hemma-hos-känsla där alla är välkomna. I teamet ingår engagerade och sammansvetsade kollegor som jobbar efter hög kvalitet i alla led. Den här tjänsten är för dig som behöver ett extrajobb och kan rycka in på timmar när det behövs.

LÄS MER

SERVITRIS/SERVITÖR

Deltid (75%)

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. Med start på morgonen serverar vi vår stora frukost, som sen övergår i en härlig vingårdslunch. Kvällen avslutar vi med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och spännande viner.

LÄS MER

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE