fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Vi växer! Hos oss får du chansen att utveckla dina intressen och din kompetens inom mat, vin, spa och service. Är variation extra viktigt för dig kan vi ofta hitta individuella lösningar. Flera av våra medarbetare delar arbetsuppgifter mellan olika avdelningar på gården.

SINNENAS SPA

Spachef

100%

Sinnenas Spa fortsätter att utvecklas och nu söker vi en spachef där du får chansen att spela en nyckelroll på en av Sveriges största vingårdar och destinationshotell.

LÄS MER

RESTAURANG LOGEN

FÖRSTE KOCK PÅ LOGEN

100%

Nu söker vi en förste kock till Restaurang Logen på Ästad Vingård. En utmärkt tjänst för dig som vill kombinera kreativitet med att leverera på jämna, höga nivåer när Logen satsar för framtiden!

TILL TJÄNSTEN

SERVICE- & KVALITETSANSVARIG (SERVIS)

Tillsvidare, 75%

Har du erfarenhet från servisyrket, älskar daglig gästkontakt och vill ta nästa steg inom ledarskap? Som service- och kvalitetsansvarig (S.K.A) på Restaurang Logen ansvarar du för driftpasset i restaurangen och håller gästnöjdheten på fortsatt höga nivåer.

TILL TJÄNSTEN

Servis

Tillsvidare, 75%

Restaurang Logen söker nu en servitris eller servitör till teamet! Tjänsten är på 75% och här får du möjlighet att arbeta i en mysig halländsk vingårdsmiljö.

TILL TJÄNSTEN

SERVIS (EXTRA)

Bli en del av servisteamet på Restaurang Logen! Tjänsten finns som både sommarjobb, med möjlighet till extratjänst under övriga året. En perfekt lösning för dig som studerar och vill jobba extra timmar.

LÄS MER

KOCK (EXTRA)

Extraanställning

På Logen serveras lantligt inspirerad mat i säsong, med en varm hemma-hos-känsla där alla är välkomna. I teamet ingår engagerade och sammansvetsade kollegor som jobbar efter hög kvalitet i alla led. Den här tjänsten är för dig som behöver ett extrajobb och kan rycka in på timmar när det behövs.

LÄS MER

ÄSTAD VINGÅRD

SOMMELIER OCH GUIDE

Deltid (20-60/80%)

Är du utbildad sommelier? Har du svårt att sluta prata om vin? Kom och prata vin med gästerna på Ästad Vingård! I den här tjänsten får du använda dina kunskaper för att guida nyfikna gäster på vingårdsvandringar. Efteråt håller du i vinprovningar med gårdens eget vin.

LÄS MER

Receptionist (Extra/Sommar)

Nu söker vi en receptionist med stor känsla för personligt bemötande och som kan ge våra gäster service i absolut toppklass. En perfekt tjänst för dig som vill jobba extra på till exempel helger, lov och sommar.

LÄS MER

Lokalvårdare

Jobba med lokalvård på Ästad Vingård! En av de viktigaste tjänsterna som våra gäster alltid uppskattar. För lokalvård arbetar vi tillsammans med SOL Facility Services. Sök en tjänst eller få svar på dina frågor genom att kontakta platschef Amir Jetishi på amir@sol.se

Läs mer om SOL

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE