KOCK PÅ LOGEN

Kom och laga mat på en av Sveriges största vingårdar! Restaurang Logen söker nu en erfaren och ambitiös kock för en plats i teamet.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Logen serverar en lantlig nordisk meny efter säsong. Förutom frukost serveras här vår vingårdslunch samt 4-rätters gårdsmeny på kvällen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där både gäster och personal ska känna sig välkomna. I rollen som kock arbetar du huvudsakligen med driftspass under såväl kväll som dag. Du kommer ha visst ansvar, men blir också arbetsledd av köksmästaren som kommer vara din närmsta chef. Logen har öppet sju dagar i veckan och ligger på Ästad Vingård, cirka 25 minuter från Varberg och Falkenberg på västkusten.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du är en glad och teamfokuserad person som troligtvis har 2-3 års erfarenhet som kock. Du är en lagspelare som både kan hålla ett högt detaljfokus och växla upp när det behövs. Logen har en ambitiös utvecklingsplan de närmaste åren och kommer på sikt att flytta till nya spännande lokaler. Vi hoppas naturligtvis att du själv också har en vilja att utvecklas för att bli ännu mer säker inom din matlagning och kanske klättra inom organisationen.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Omfattning: 80%
Anställningsform: Tillsvidare
Start: 25 mars
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt ö.k.

Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. Egen tillgång till bil är också en fördel eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN!

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken!

Frågor? Kontakta Caroline Salminen, köksmästare på Logen,
caroline@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE