ÄNG-paket

FR. 4.710 KR/PERS.

Kan bokas mån-fre

Njut av en helkväll på Restaurang ÄNG och vakna upp till en avsmakningsfrukost morgonen efter. Med ÄNG-paketet serveras du både middag och frukost på Restaurang ÄNG. Koppla av på rummet och njut av en skön natts sömn i något av Ästad Vingårds unika boenden.

BOKA LÄS MER OM ÄNG

I ÄNG-paketet ingår:

✓ Incheckning 14:30
✓ Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG, exkl. dryck
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost på Restaurang ÄNG, inkl. dryck
✓ Sen utcheckning 12:00

BOKA SE ALLA PAKET

Filip Gemzell, executive chef

Det kreativa arbetet på Restaurang ÄNG leds av Filip Gemzell. Tillsammans med sitt team utforskar han det skandinaviska landskapet och arbetar med producenter som delar filosofin kring hållbarhet och ekologisk odling.

BOKA

FRUKOST PÅ ÄNG

Slå dig ner i glashuset och bli serverad Restaurang ÄNGs idé om frukost, inspirerad av nordisk frukosttradition med inslag från världens olika hörn. En avsmakningsfrukost i glashuset tillsammans med sommelierernas hemgjorda drycker. En härlig fortsättning på föregående kvälls middag och förmodligen den bästa starten på dagen.

BOKA

DRYCKESPAKET ELLER VINER FRÅN KÄLLAREN

Till kvällens middag kan du alltid välja mellan dryckespaket med utvalda viner av ÄNGs källarmästare – eller fritt från ÄNGs stora vinkällare. När frukosten serveras i glashuset ingår ÄNGs hemgjorda alkoholfria drycker.

VINLISTA BOKA

STANDARD, SUPERIOR ELLER PRIVAT SPA-AVDELNING?

Bo på Ästad Vingård och vakna upp granne med vinfältet. På gården finns allt från stora rum med bastu på rummet och egen spa-avdelning till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE BOKA

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE