Dagskonferens på en svensk vingård - Ästad Vingård Dagskonferens på en svensk vingård - Ästad Vingård

DAGSKONFERENS PÅ ÄSTAD VINGÅRD

FR. 495 KR/PERSON EXKL. MOMS

Börja er dagskonferens med en morgonfika och starta upp mötet i ett av våra stora konferensrum. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken för effektiva arbetspass och kollegor som befinner sig på distans. Morgon- och eftermiddagsfika ingår alltid, och lunch äter ni på mysiga Restaurang Logen. Efter arbetsdagens slut rekommenderar vi ett besök i nya Sinnenas Spa eller kanske en guidad vingårdsvandring på fältet?

OFFERTFÖRFRÅGAN

VÄLJ ETT TEMA

Bokar du en dagskonferens på Ästad Vingård kan du välja mellan tre olika teman: Klassisk, Hälsa eller Lyx. Oavsett vilket tema ni väljer ingår alltid:

✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika

OFFERTFÖRFRÅGAN

INGÅR ALLTID

✓ Flexibla, moderna konferensrum
✓ Den senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

AKTIVITETER TILLSAMMANS

När arbetsdagen är slut finns flera aktiviteter att välja mellan. Gå en guidad vingårdsvandring tillsammans med gårdens sommelier och lär er mer om hur vi odlar ekologiskt vin. Eller koppla av i nya Sinnenas Spa där bastumiljöer och bad inspirerats av naturreservaten omkring vingården.

AKTIVITETER SINNENAS SPA

TEAMBUILDING PÅ GRÖNBETET

Våra vänner på Grönbetet fixar aktiviteter i gott sällskap. Både kluriga och fysiska utmaningar som inspirerats av livet på landet. Klättra tillsammans uppför Höghöjdsbanan, med både fysiska hinder och mentala utmaningar på väg upp mot toppen. Eller prova populära Fångarna på Gården och tävla tillsammans eller mot varandra.

GRÖNBETET.SE

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE