Konferens med övernattning på svensk vingård - Ästad Vingård Konferens med övernattning på svensk vingård - Ästad Vingård

TVÅDAGARSKONFERENS I KREATIV MILJÖ

FR. 2.285 KR/PERSON EXKL. MOMS

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och middag från det halländska skafferiet. Övernattning i tvåbäddsrum. När arbetsdagen övergår till kväll serverar Restaurang Logen vår 4-rätters gårdsmeny. Det går utmärkt att komplettera paketet med någon aktivitet, som guidad vingårdsvandring eller några avkopplande timmar i Sinnenas Spa.

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 1

✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika
✓ 4-rätters Gårdsmeny på Logen
✓ Övernattning

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 2

✓ Frukost
✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika

OFFERTFÖRFRÅGAN

INGÅR ALLTID

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

ÖVERNATTNING ENLIGT ERA ÖNSKEMÅL

När mötet är över och middagen avklarad kan du dra dig tillbaka till ett bekvämt rum för övernattning. På gården finns allt från stora sviter med spa-avdelning, hotellrum med egen bastu, till avskilda Gårdsrum.

Vill man bo lite enklare är Bäckstugorna ett bra alternativ. Här övernattar man i små, timrade stugor strax intill Sinnenas Spa. Bäckstugorna saknar rinnande vatten, men gemensam dusch och toalett finns cirka 10 meter bort. I övrigt har stugorna all modern bekvämlighet.

BOENDE

VINGÅRDSAKTIVITETER OCH SINNENAS SPA

Är ni nyfikna på vår vingård och vinproduktion så erbjuder vi guidade turer i vingården samt temade vinprovningar efter egna önskemål. Vinprovartävlingen är exempelvis en trevlig aktivitet att hitta på innan kvällens middag.

Söker ni avkoppling istället så rekommenderar vi ett besök till Sinnenas Spa där ni kan njuta av varma och kalla bad och ett besök i våra härliga och unika bastumiljöer.

VINGÅRDSAKTIVITETER SINNENAS SPA

TEAMBUILDING PÅ GRÖNBETET

Kika in hos våra vänner på Grönbetet och deras fartfyllda aktiviteter. Här kan du prova på populära Fångarna på Gården, den utmanande Höghöjdsbanan, gårdsförhör och Zipline. En mix av samarbeten och tävlingar där alla kan vara med och bidra.

GRÖNBETET.SE

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE