Konferens med övernattning på svensk vingård - Ästad Vingård Konferens med övernattning på svensk vingård - Ästad Vingård

TVÅDAGARSKONFERENS I KREATIV MILJÖ

FR. 2.285 KR/PERSON EXKL. MOMS

Ta en tvådagarskonferens på vårt konferenshotell och få tid till eftertanke och aktiviteter. Låt samtalen ta plats och låt mötet bli både kreativt och berikande. Med priser som ”Årets kreativa mötesplats” i ryggen utlovar vi ett konferenshotell med en enastående atmosfär. Få ut det mesta av er mötesagenda – konferera i lokaler som bidrar till kreativitet och som inspirerar!

Vi finns mitt i Halland, med närhet till både Halmstad och Göteborg. Vårt unika läge på en gammal lantgård mitt i vackra Åkulla bokskogar gör att möten passar sig extra väl här. Lugn och ro, kreativa miljöer, naturen nära inpå – allt endast 15 minuter från E6/E20.

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 1

✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika
✓ Middag i någon av våra restauranger
✓ Övernattning

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 2

✓ Frukost
✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika

OFFERTFÖRFRÅGAN

INGÅR ALLTID

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

ÖVERNATTNING ENLIGT ERA ÖNSKEMÅL

Hos oss finner ni en rad olika boenden. Vi har härliga hotellrum med hög bekvämlighet och bastu i alla rum. de mysiga klassiska hotellrummen är lantligt inredda och rummen väl tilltagna i storlek. Alla våra hotellrum kan användas som tvåbäddsrum eller enkelrum, vilket som passar er grupp bäst.

Bäckstugorna är vårt enklaste boende och här bor man i timrade små stugor som ligger vackert belägna nere vid Sinnenas spa. Det finns inget rinnande vatten i dessa stugor, omklädningsrum finns strax framför.

BOENDE

VINGÅRDSAKTIVITETER OCH SINNENAS SPA

Är ni nyfikna på vår vingård och vinproduktion så erbjuder vi guidade turer i vingården samt temade vinprovningar efter egna önskemål. Vinprovartävlingen är exempelvis en trevlig aktivitet att hitta på innan kvällens middag.

Söker ni avkoppling istället så rekommenderar vi ett besök till Sinnenas Spa där ni kan njuta av varma och kalla bad och ett besök i våra härliga och unika bastumiljöer.

VINGÅRDSAKTIVITETER SINNENAS SPA

TEAMBUILDINGAKTIVITETER PÅ GRÖNBETET

Om ni vill kombinera er konferens med både övernattning och aktiviteter har vi en hel del att erbjuda.

Grönbetet erbjuder populära “Hönsahjärnor” som är perfekt som bensträckare i samband med er lunch eller fika. Vill ni istället kruta på rejält med aktiviteterna så erbjuder Grönbetet även Fångarna på Gården och Höghöjdsbana med ziplina. Spana gärna in deras utbud av aktiviteter genom länken nedan.

GRÖNBETET.SE

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE