SOMMARJOBB: FRUKOSTKOCK

Är du vår nya morgonpigga kollega i sommar med rätt känsla för service? Som frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen.

SÖK NU

OM TJÄNSTEN

Restaurang Logen serverar en lantligt inspirerad frukost till Ästad Vingårds gäster, med så många lokala inslag som möjligt. Vi sätter stort värde i att varje morgon servera en god och vällagad frukost, och vi har tydliga mål för att skapa en ännu bättre frukostupplevelse i framtiden. Rollen kräver att du har rätt kunskaper kring matlatning och livsmedelshantering, samt erfarenhet från kök eller café.

Logen lägger även stor vikt vid social hållbarhet, trivsel på jobbet och att du ska hitta en bra balans mellan arbete och privatliv.

SÖK NU

OM DIG

Du är en morgonpigg person med stor erfarenhet och/eller talang för service. Samarbete är A & O. Vi blir extra glada om du tar med dig kreativitet och idérikedom in i rollen – det går alltid att göra frukosten ännu lite bättre! Körkort och tillgång till bil/fordon är viktigt eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård.

SÖK NU

FAKTA

Omfattning: 80%
Anställningsform: Allmän visstidsanställning, juni-aug
Lön: Månads- eller timlön enligt överenskommelse
Start: juni

SÖK NU

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK NU

SÖK TJÄNSTEN

Sök nu genom att fylla i formuläret! Frågor? Hör av dig till Restaurang Logens mat- och dryckeschef Ilir Sena, ilir@astadvingard.se

SÖK NU

BOKA ONLINE