Ledig tjänst – Spavärd - Ästad Vingård Ledig tjänst – Spavärd - Ästad Vingård

SPAVÄRD I SINNENAS SPA

Som spavärd blir du en del av teamet med ansvar för att gästen ska få en skön och avkopplande vistelse. Tjänsten är bred och innehåller många olika uppgifter inom spa-, restaurang- och konferensarbete.

Du kommer få utbildning kring dina arbetsuppgifter och teamet kommer alltid finnas bakom dig. Men ingen gäst är den andra lik och oväntade situationer uppstår alltid. Därför hoppas vi att du är en självständig person som har lätt för att hitta lösningar när nya situationer dyker upp. Du har ett naturligt lugn, söker ny kunskap och förstår gästens behov. Café- och restaurangerfarenhet är ett plus.

FAKTA

Omfattning: Extraanställning
Start: Omgående
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt kollektivavtal.

Erfarenhet av affärssystemet Spectra är ett stort plus. Körkort är nästintill ett krav för tjänsten. Egen tillgång till bil är också en fördel för att ta sig till och från arbetet. Det saknas tyvärr lokaltrafik till Ästad.

SÖK TJÄNSTEN

SINNENAS SPA

Sinnenas Spa är inspirerat av naturen och omgivningarna kring Ästad Vingård. Här finns flera exklusiva bad- och bastumiljöer både inomhus och utomhus. Från Smakbaren serveras lättare måltider och drycker.

Gästenkäter visar att vi har några av Sveriges mest nöjda besökare. Den främsta anledningen till de fina betygen är vår duktiga personal som ger fantastisk service. Vi öppnade våren 2020 och vi har många planer på att utveckla spat under de kommande åren.

SÖK TJÄNSTEN!

Har du talang, ambitioner och rätt mentalitet finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar.

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE