HEMESTERPAKET

FR. 4.960 KR/PERS.

Stanna i Sverige och njut av sköna dagar på Ästad Vingård. Hemesterpaketet ger dig härlig avkoppling i Sinnenas Spa, vandringar i vackra Åkulla Bokskogar, lantligt inspirerade rätter på Restaurang Logen och gott om tid att bara ta det lugnt.

BOKA

i vårt Hemesterpaket ingår:

✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Vandring i Åkulla Bokskogar, inkl. lunchpaket och vandringskartor
✓ 4-rätters Gårdsmeny på restaurang Logen, x 2 kvällar
✓ Övernattning x 2 nätter
✓ Frukost x 2 morgnar

BOKA

VANDRA I ÅKULLA BOKSKOGAR

I avskilda Åkulla Bokskogar finns hela tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten vid Hiaklitten. Här finns vandringsleder för nybörjare som proffs.

AKTIVITETER

SINNENAS SPA

Njut av Sinnenas Spa, inspirerat av bokskogarna omkring vingården. Ute i spaträdgården hittar du både varma och kalla bad, som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv igen. Glöm inte att kika ner i undervattensbastun där fiskarna simmar förbi på andra sidan glaset. Eller kliv in i inomhusdelen, till exklusiva bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar.

SINNENAS SPA

GÅRDSMENY PÅ LOGEN

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat. Här har kökschef Caroline Salminen skapat en avslappnad atmosfär där alla är välkomna. Menyn varierar i takt med årstiderna och här serveras vår stora frukost, à la carte-luncher och vår 4-rätters gårdsmeny på kvällen.

RESTAURANG LOGEN

VINGÅRDSVANDRING MED PROVNING

Nyfiken på hur vi odlar vin i Halland? Anmäl dig till en guidad vingårdsvandring med våra sommelierer och vingårdsarbetare. Här får du lära dig allt om svensk vinodling, och hänger du med på provning efteråt får du även smaka vårt vin!

VINGÅRDSVANDRINGAR

STANDARD, SUPERIOR ELLER PRIVAT SPA-AVDELNING?

Bo på Ästad Vingård och vakna upp till vår lantliga frukost. På gården finns allt från stora rum med bastu på rummet och egen spa-avdelning till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE

Något extra på rummet?

Vill ni checka in några timmar tidigare eller har ni något särskilt att fira? Med våra tillägg blir vistelsen extra skön. Samtliga tillägg kan bokas när du gör din onlinebokning.

SE TILLÄGG

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE