fbpx

KONFERENSPAKET EXTRA

FR. 5.807 KR/PERSON EXKL. MOMS

Lämna staden och upplev lugnet och avskildheten på Ästad Vingård. Här får ni chansen att konferera i fred och samtidigt lära er mer om ekologisk vinodling i Halland och vår satsning på mousserande vin. Konferenspaket Extra ger er alla godsaker och bekvämligheter Ästad Vingård har att erbjuda, med avsmakningsmeny från ÄNG och en träff med våra vinmakare.

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 1

✓ Morgonfika
✓ 2-rätters konferenslunch i restaurang Logen
✓ Eftermiddagsfika – ost & chark
✓ Vinmakartur i vineriet
✓ Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG
✓ Övernattning i hotellrum med egen bastu

OFFERTFÖRFRÅGAN

DAG 2

✓ Frukost
✓ Förmiddagsfika
✓ 2-rätters konferenslunch i restaurang Logen
✓ Eftermiddagsfika

OFFERTFÖRFRÅGAN

INGÅR ALLTID

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

EGEN BASTU PÅ RUMMET

När mötet är över och middagen avklarad kan du dra dig tillbaka till ett bekvämt rum för övernattning. På gården finns allt från stora sviter med spa-avdelning, hotellrum med egen bastu, till avskilda Gårdsrum. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restaurang.

BOENDE

EXKLUSIV TUR I VINERIET MED VINMAKARE

Med Konferenspaket Extra får ni en exklusiv tur genom vineriet tillsammans med gårdens vinmakare. Claes och Leonard sköter varenda detalj i vingårdsarbetet, från odlingen ned till blandning av cuveer, och de berättar allt om hur vi ska nå ett mousserande vin som håller internationell toppklass.

VINGÅRDSVANDRINGAR

UNIKA SMAKER PÅ RESTAURANG ÄNG

Restaurang ÄNG serverar en skandinavisk avsmakningsmeny med fokus på råvaror från det halländska landskapet. Flera av ingredienserna plockas varje morgon från skogar och ängar omkring restaurangen. Det kreativa arbetet leds av Filip Gemzell, som endast arbetar med producenter som delar filosofin kring hållbarhet och ekologisk odling.

ÄNG

ÄSTAD TRANSFER

Enklaste sättet att ta sig till Ästad Vingård är med bil. På parkeringen finns flera laddstolpar för elfordon. Men det går självklart lika bra att ta tåg till Varberg eller Falkenberg, alternativt flyg till Göteborg. Meddela oss vid bokningstillfället så löser vi transfer tur och retur via våra samarbetspartners!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE