KONFERENSHOTELL NÄRA GÖTEBORG

Boka nästa konferens på Ästad Vingårds konferenshotell. Här får ni de bästa förutsättningarna för att ta verksamheten till nästa nivå. Stora, avskilda möteslokaler bara ett stenkast från vinfält och lugn natur. Se våra konferenspaket och checka in på konferenshotellet med egen bastu på rummet.

KONFERENSRUM KONTAKTA OSS

KONFERENS PÅ SVENSK VINGÅRD

Ekologiska vinodlingar, lokala smaker och Sinnenas Spa – inspirerat av bokskogarna som omger vingården. På vårt konferenshotell får du en komplett konferensupplevelse med alla alla möjligheter att njuta av efter avslutat möte.

KONFERENSPAKET

KONFERENSLOKALER FÖR TVÅ ELLER HUNDRA

Lämna stan, känn vingårdens lugn och träffas i våra avskilda miljöer. Vår konferensanläggning har mötesrum i olika storlekar som enkelt kan anpassas efter behovet. Några av konferensrummen har privat terrass för den som behöver sträcka på benen.

KONFERENSRUM

KONFERENSHOTELL MED EGEN BASTU

De 48 hotellrummen är alla utrustade med egen bastu på rummet. Några av rummen har dessutom kombinerad dusch- och ångbastu. Sviterna har en privat relaxavdelning med badkar i natursten. Sov gott och vakna upp till vår lantligt inspirerade frukost på Restaurang Logen.

HOTELLRUM

ÄSTAD TRANSFER TILL KONFERENSEN

Enklaste sättet att ta sig till Ästad Vingårds konferenshotell är med bil. På parkeringen finns flera laddstolpar för elfordon. Men det går självklart lika bra att ta tåg till Varberg eller Falkenberg, alternativt flyg till Göteborg. Meddela oss vid bokningstillfället så löser vi transfer tur och retur via våra samarbetspartners!

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ HJÄLP MED SKRÄDDARSYDD KONFERENS

Svårt att välja? Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop en skräddarsydd upplevelse för er organisation! Du når oss enklast per telefon 0340–460 61 eller via e-post: konferens@astadvingard.se

KONTAKTA OSS VIA E-POST

CIRKA EN TIMME FRÅN GÖTEBORG. MINDRE ÄN TRE TIMMAR FRÅN KÖPENHAMN.

LOKALA SMAKER

Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG, rustika rätter på lantliga Restaurang Logen eller en lättare servering med ett glas mousserande i Smakbaren på Sinnenas Spa. Restaurangerna på vingården serverar alltid något gott mellan konferenspassen.

RESTAURANGER

KONFERENS MED AKTIVITETER

Ta chansen att umgås när mötet är över. Följ med vår sommelier på en vingårdsvandring där vi berättar mer om hur vi odlar ekologiska druvor i Halland. Vandringen fortsätter in i vineriet där druvorna blir till vin, och ni kan självklart avsluta med en vinprovning. Eller koppla av i Sinnenas Spa med tilltugg och något gott att dricka från Smakbaren. Vi har aktiviteter som passar alla i gruppen.

KICK-OFF & TEAMBUILDING

UTVALDA KONFERENSPAKET

KONFERENSPAKET EXTRA

FR. 3.964 KR/PERSON EXKL. MOMS

Kan bokas torsdag-söndag (även måndag-onsdag för grupper om minst 20 personer).

Med konferenspaket Extra får ni en djupare inblick i arbetet på vingården och kan unna er alla godsaker och bekvämligheter Ästad Vingård erbjuder. Perfekt för ledningsgruppen, styrelsen eller företaget som vill göra något extra. I paketet ingår bland annat konferensrum med den senaste tekniken, privat visning i vineriet av våra vinmakare med exklusiva vinprover, avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG, två 2-rätters luncher i Restaurang Logen samt hotellrum med egen bastu.

LÄS MER OCH BOKA

KONFERENS MED ÖVERNATTNING

FR. 2.285 KR/PERSON EXKL. MOMS

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och middag från det halländska skafferiet. Övernattning i tvåbäddsrum. När arbetsdagen övergår till kväll serverar Restaurang Logen vår 4-rätters gårdsmeny. Det går utmärkt att komplettera paketet med någon aktivitet, som guidad vingårdsvandring eller några avkopplande timmar i Sinnenas Spa.

LÄS MER OCH BOKA

DAGSKONFERENS

FR. 595 KR/PERSON EXKL. MOMS

Boka en effektiv dagskonferens i våra inspirerande och avskilda miljöer. Konferensrummet står till ert förfogande hela dagen och i paketet ingår även morgonfika, lunch samt eftermiddagsfika från Restaurang Logen.

LÄS MER OCH BOKA

BOKA KONFERENS

Kontakta oss så skickar vi en offert för din nästa konferens!

BOKA KONFERENS KONTAKTA OSS DIREKT
BOKA ONLINE